Arama sonuçları: *

1. Z

PC Çok ısınıyor yardım lazım.

Göründüğü gibi pc boştayken 100 dereceyi gördü sadece googleda 4 sekme falan açıktı ama aktif olarak kullanılmıyordu. Bir kaç gün önce temizledim ve düzelmeyince de bugün termal macun değiştirdim ve bezelye büyüklüğünde sıkıp videolardaki gibi de yaydım. PC'M laptop. İntel İ7 12700 var rtx3050...
  2. Z

RTX3050 PC Çok kasıyor?

Rtx3050 ve i7 12700h var işlemci derecesini bir türlü düşüremiyorum sanırım ondan kasıyor bi' de belki virüs vardır dedim şu dosya ne biliyor musunuz? Bunun dışında lolde 180fps alırken bi anda 140 sonra 100 hatta 90lara düşüyor ve öyle kalıyor alt tab atıp yenile yapınca ise 110 120 bazen 140a...
  3. Z

İntel i7 12700h Ekran renk solması

i7 12700h işlemcim var alt tab attığımda googleda parlaklık artarken oyunda falan düşüyodu bir türlü çözemedim driver güncelleyeyim dedim ve driver güncellendikten sonra İntel İre'ye geçti driver ve renkler çok soluk gözükmeye başladı doygunluğu arttırsam da bir türlü düzeltemedim.
  4. Z

Format atarken çok bekleme

Bu ekrandayım bir kere format açarken kurulum dosyasını fln ayarladı sonra kendini yeniden başlattı ve yaklaşık 30 dkdır bekliyorum bu ekranda sorun var mı adamda hemen geçmişti ?
  5. Z

Formatta dosyaları nasıl kurtarıcam

Gördüğünüz bu ekrana kadar geldim format atıyorum pcye sorum şu bir kaç word belgesi vardı masaüstünde burda yoklar nasıl onları kurtarcam dosyalar gitmeden
  6. Z

Fixing C stage 1 sorunu

Merhaba bildirim olarak sürücünüzdeki hataların düzeltilmesi için yeniden başlatın gibi bir bildirim geldi windowstan tıkladım ve yeniden başlattım ondan sonra beni fixing c stage 1 e attı uzun sürdü bitmiyor yüzde 13 hala nasıl geçerim bunu veya ne yapmalıyım geçenlerde bu oldu bekledim stage 1...
  7. Z

XBOX uygulamasında filtrelenme

Game Pass aldım pc için skyrim yüklüyeceğim ama xbox uygulamasında çıkmıyor filtrelenmiş olabilir sonuçlar diyor filtrelenmeyi nasıl kapatıcam ve evet microsoft mağazada pc için var gamepass de skyrim
  8. Z

Bluetooth açma kapama tuşu yok?

ekteki gibi bluetooth açamıyorum adaptör aldım masaüstündeyim. çalışıyordu adaptör en son.
  9. Z

Wallpaper engine sistemimi kastırır mı?

i5 3. nesil bir işlemcim var izoly aldım pcyi (evet biliyorum izoly kötü evet evet fark etmeden aldım evet sorduğum soru bu değil) gtx 1660 super 6gb çift fan ekran kartım var anakart esonic ama tam bilmiyorum bu sistemi çok etkiler mi wallpaper engine?
  10. Z

windows 10 pro keyy

windows 10 orjinal değil ve süresi doluyor etkinleştirmek için key alıcam link atabilir misiniz sağlam bir keyi
  11. Z

Kmspico virüsü gitti mi?

Bilgisayarımı ctrl alt del yaparak ordan shifte basılı tutarken yeniden başlatarak girdiğimiz yerden sıfırladım sorun gider sekmesinden. kmspico virüsü vardı pcde sıfırlamadan önce şimdi etkinleştirme gitmedi ancak görev yöneticisindeki kmspico gözükmüyor şimdi virüs gitti mi gitmedi mi ?
  12. Z

Windowsu sıfırladım ama...

kmspicodan virüs vardı ben de bilgisayarı ctrl alt del yaparak shift basılı tutup yeniden başlat dediğimiz yere soktum ordan sıfırlama kısmından buluttan indir dedim windowsu sizce virüs gitmiş midir
  13. Z

Pcde km spicodan virüs vardı

Başlıktan gördüğünüz gibi kmspicodan virüs vardı ben de bilgisayarı ctrl alt del yaparak shift basılı tutup yeniden başlat dediğimiz yere soktum ordan sıfırlama kısmından buluttan indir dedim windowsu sizce virüs gitmiş midir bilmeyenler için kmspico zombie yapar pcyi dosya çalmaz diye biliyorum
  14. Z

windows arama çubuğu çalışmıyor

windows arama çubuğu açılıyor falan ama bir şey yazamıyorum . geçenlerde microsoft hesap parolamı değiştirdim pcde de istediler hesap parolasını oraya bile giremiyorum ama bütün uygulamalar klavyemi görüyor. bilgisayarım güncel bütün güncelleştirmeleri yaptım.
  15. Z

Ark loading de kalıyor

Ark survival evolved oyunu yeni dünya açtım karakteri oluşturup gir dedim ve şuan beyaz ekranda sağ altta Loading... yazısıyla kalmış bulunmaktayım neden olabilir,?
  16. Z

AĞ BAĞLANTISI KESİLİYOR?

aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarından güç yönetimi diye bir kısım yok bende nedense not düşeyim dedim. Ağ bağlantısı uyku moduna geçince bilgisayar kesiliyor. 1619955212 cevap?
  17. Z

Bilgisayar ağa bağlantısını uyku modunda kaybediyor.

aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarından güç yönetimi diye bir kısım yok bende nedense not düşeyim dedim. sorunum üstteki gibidir.
  18. Z

TORRENT SİLMİYORDU REVO KULLANDIM

az önce torrent yükledim ama saniyesinde pişman olup silmek istedim direk denedim ama yönetici izni gerek dedi ben de revo uninstaller kullanarak hepsini seç yaparak torrentle ilgili herşeyi sildim aratma yerinde torrent çıkmıyor ve herhangi torrentle alakalı bir şey bulamadım virüs programım...
  19. Z

Uzak aygıt veya kaynak....

Uzun zaman önce kmspico ile windowsu orjinal yaptım can deger adlı kanalın kmspico başımız belaya gelicek diye bir videosu var izledim wiresharkdan dalgalanmaya bakiyim dedim ve önce görev yöneticisini açtım pcmden kaldırmama rağmen "kmspico" diye bir uygulama gözüküyodu görevi sonlandırdım şimd...
  20. Z

Windows 20H2 güncellemesi yapılmıyor ve arama çubuğu çalışmıyor.

Bu güncelleştirmeyi yaptıktan sonra geri geliyor ve her yüklediğimde en az 3 kere %0 a düşüp tekrar yükleniyor sonradan arama çubuğum da çalışmaz oldu. 1617693145 cevap?
Geri