Arama sonuçları: *

1. J.Sparrow

Laptopumu ne kadara satmalıyım ?

Beyler eski bir laptop var evimde bayadır kullanmıyorum öyle duruyordu bende satıyım dedim. Lenovo Z5075 laptopun model bu sizce kaça bırakıyım bunu?
  2. J.Sparrow

EKRAN KARTIM ANAKARTA SIĞMIYOR

a320m a pro anakartim var ama 1660s bir türlü sığmıyor.
  3. J.Sparrow

HDMI TO VGA APARATI ARIYORUM

Yeni bilgisayar aldim ama monitörum vga girişli olduğu için bir süre idare edicek adaptör lazım. Kullanan,bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  4. J.Sparrow

Çözüldü✓ Bilgisayar toplamaya çalışıyorum

Şuan kullandığım bilgisayar bozuldu ve bayada eski bu yüzden yeni bir kasa toplamak istiyorum.Elimde hd6570,normal bir anakart ve 4gb ram var.Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bütçem 4000TL
  5. J.Sparrow

BİLGİSİYARIMA VİRÜS BULAŞTI

Bugün discord hesabımı ele geçirdiler ardından instagram hesabımı geri almayı başardım ama keylogger kullanıyorlar büyük ihtimal ne yapmam lazım? Kaspersky indiremiyorum hata veriyor.
  6. J.Sparrow

2.el hdd alıcağım neye dikkat etmeliyim?

500gb hdd vardı ama tık tık sorunu olmaya başladı.Tık tık sesi gelince direk mavi ekrana düşüyor.Bu yüzden hdd alıcağım.Neye dikkat etmeliyim? Bütçe 70tl
  7. J.Sparrow

bilgisayar ramı geç okuyor

Geçen açtığım konuyu düzeltmek için rami çıkartıp geri taktım ama bu sefer rami geç okuyor yani monitör normalde 2snde mavi ışık veriyorsa şuan 30sn oldu.Çalışırken ses değişiyor kasada sonra mavi ışık geliyor.
  8. J.Sparrow

Siyah ekran hatası

bilgisayara şifre girme yerinde siyah ekrana düşüyor hiçbişey yapılamıyor.Ctrl+alt+del çalışmıyor veya güvenli modla başlatamıyorum ama örneğin Shift ile yapışkan tuşları yapmaya çalışınca ekrana ses geliyor fakat görüntü yok.Ne yapmam lazım sabah açtım çözüm bulamadım.
  9. J.Sparrow

Bilgisayarım açılmıyor

Fotoğrafta olduğu gibi kalıyor,bir saat önce böyle değildi.
  10. J.Sparrow

Dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda hatası

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ne yaparsam yapıyım bu hata çıkıyor indirirken. Hiçbir şey indiremiyorum hata yüzünden.
  11. J.Sparrow

Bu yazıyı nasıl kaldırırım?

Bu nasıl kaldırılır?
  12. J.Sparrow

Win10 dan 8.1e geçmek

bilgisayarımın özellikleri; -Intel quad 8300 -sapphire 6570 -4gb ram Win 8.1e geçsem fps artar mı?
  13. J.Sparrow

Mikrofonu kulaklık gibi görüyor

Beyler mikrofonuma bu aygıtı dinle diyince konuştuğumu kulaklıktan alabiliyorum ama kapatınca sesimi hiçbir şekilde almıyor ne oyunda ne ses kayıt programlarında gözükmüyor ve mikrofonu kulaklık gibi görüyor
  14. J.Sparrow

MİKROFONUMA NE OLDU?

Beyler usb ses kartı kullanıyorum bişey oldu ve şu anda çok cızırtı var. Bu aygıtı dinleyi kapatınca bu sefer ses almıyor ne yapıcam acil yardım
  15. J.Sparrow

Mikrofonum çalışmıyor

Beyler harici mikrofonum bir türlü çalışmıyor onun yerine kulaklığın mikrofonunu kullanıyor nasıl düzeltebilirim?
  16. J.Sparrow

mikrofonum her türlü şeyi yapmama rağmen ses almıyor

Beyler daha 2gün önce çalışan mikrofon bi anda gitti ve o günden beri ses almıyor her türlü şeyi denedim yeni mikrofon aldım hatta ama hala aynı sorun sesimi almıyor yardım edene çok teşekkür ederim şimdiden
  17. J.Sparrow

mikrofon çalışıyor ama ses almıyor

Beyler mikrofonum daha bu sabah çalışırken şuan da ses almıyor hiçbir şekildir bir sürü şey denedim olmadı bilen varsa bi el atsın allah rızası için.
  18. J.Sparrow

Monitöre görüntü gelmiyor

Öncelikle Selamun Aleyküm daha 2saat önce kullandığım pc şuan çalışıyor ama ekrana görüntü vermiyor fanlarda tozlanma yok bide fan çok ses çıkarmaya başladı yardımcı olursunız çok makbule geçer 1601663356 Ramları çıkartıp taktım bide gene olmadı
Top Bottom