Arama sonuçları: *

1. P

Psu cızırtı

Merhaba 1 haftalık yeni psu ilk açılıştan sonra cızırtı-hafif motor sesi seklinde ses çıkarıyor. psu seasonic 750w gold cool whine sesi mi emin olamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
  2. P

Ön panel mikrofon sorunu.

Merhaba; Beats solo 3 kulaklığı kullanıyorum. Tek jak girişi var ve ön paneldeki kulaklık girişine bağlıyorum. Ses almada bir sıkıntı olmuyor fakat mikrofonum çalışmıyor.Kasamın ön panelinde tek giriş var ve altında kulaklık/mikrofon logosu var. Sanırım bir ayarı var fakat çözemedim.
  3. P

Psu garip ses

Merhaba arkadaşlar, seasonic 750w gold psu kullanıyorum çok ilginç bir problemim var. Bugün arkadaşımla 3-4 saat valorant oynadık ardından oyundan çıkıp masaüstünde yotubedan videolar izlemeye başladım. Aniden evde jeneratör çalışıyor gibi ses çıkmaya başladı. Bilgisayarı kapattım biraz...
  4. P

Yeni sistem topladım koku yapıyor;

Arkadaşlar merhaba; Yeni sistem topladım bugun ilk kez çalıştırdım fakat garip bir plastik kokusu yapmaya başladı hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor bu kokuyu nasıl gideririm ? Yanık olma ihtimali olabilir mi? anakarta baktım bir yanıklık göremedim. Sistem özellikleri ryzen 5 3600 prime...
Top Bottom