Arama sonuçları: *

1. EmilBreivik

Oyun oynarken bilgisayar kendini aniden yeniden başlattı

Bundan 3-4 ay önce böyle sorun yaşamıştım 1-2 kere. Uzun zamandır da olmuyordu ama az önce CS2 oynarken bir anda sistem kendini yeniden başlattı. Yani nasıl bir hata olabilir, bilgisayarın bir yerinde bir şey mi var anlamadım. Tam olarak ne yapmam lazım bu bilgisayara, sorun ne olabilir? Ryzen...
  2. EmilBreivik

Bilgisayar siyah ekranda kaldı açılmıyor

Bilgisayarı açıyorum, kasa ışığı ve monitör ışığı yanıyor ama kilit ekranı gelmiyor, siyah şekilde kaldı ekran. Az önce açılıyordu şimdi açılmıyor, ne yapmam lazım?
  3. EmilBreivik

Kaspersky bilgisayarda trojan buldu

Az önce FC 25 oynamak için oyuna girdim, girer girmez bildirimler kısmından böyle bir virüs uyarısı geldi. EA Anticheat falan yazıyor ama bu sıkıntı yaratır mı? Format tarzı bir şey gerekir mi?
  4. EmilBreivik

Oyundayken bilgisayar kendini yeniden başlattı

Fifa oynarken oyun ve arka plandaki şarkı bir anda dondu ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. 2 ay öncesine kadar yine bu tarz sorunlar yaşıyordum ama bir süre sorun olmamaya başladı. Son 1 hafta içinde ise 2 kere bilgisayar kullanım sırasında kendini yeniden başlattı. Sorun nedir, neden...
  5. EmilBreivik

Klavye tuşları çalışmıyor

Klavye normalde çalışıyordu, yeğenim tuşlara basıyor diye kablosunu çıkardım. 3-4 dakika sonra taktığımda klavyenin ışıkları falan yanıyordu ama yazı falan yazamıyorum klavyeyle. Klavyeden bir tuşa basınca ya masaüstüne atıyor, diğerine basınca ayarlardan bir yeri açıyor. Nasıl düzeltebilirim...
  6. EmilBreivik

AirPods kulaklığa ses aşırı boğuk ve bozuk geliyor (TP-LINK UB500)

AirPods ile sesim karşıya gidiyor ama gelen ses aşırı derecede boğuk ve rezil derecede kötü. Kutusunda Ver:2.0 yazıyordu, gidip sitesinden 2.6 driverını da kurdum. Ne yapmam lazım başka?
  7. EmilBreivik

PC kendini yeniden başlattı

YouTube'da video izlerken birden bire video dondu, monitör gitti ve bilgisayar kendisini yeniden başlattı. Neden olduğunu bilmiyorum, geçen 2-3 hafta önce de FM oynarken kapanmıştı. HWMonitor uygulamasından sıcaklıkları da koyacağım, sorun nedir?
  8. EmilBreivik

PC kendi kendini kapatıp yeniden başlatıyor

Bundan 1 hafta önce falan yine böyle bir şey olmuştu. Sebebini anlamadım, işlemci çok ısınıyor diye mi anlamadım. Bilgisayarı aldıktan sonra BIOS'dan da ramlerin hızını 3000'den 3200 çekmiştim. Sorunun kaynağı nedir, yardımcı olabilir misiniz?
  9. EmilBreivik

Bilgisayarda sağ tık yapınca masaüstü donuyor

Arkadaşlar telefonu usb ile bilgisayara bağladım ve fotoğrafları aktarıyorum. Masaüstüne de yeni klasör açmak istedim sağ tıkla, resimleri koymak için. Sağ tıka basınca mouse imleci maviye dönüyor, donuyor ve hiçbir şekilde masaüstünde bir şeye dokunamıyorum. Ctrl+alt+del yapınca tekrar...
  10. EmilBreivik

Oyun oynarken pc bir anda yeniden başlattı kendisini

Arkadaşımla beraber fm24'de draft oynuyordum, bir anda bilgisayarın tüm ışıkları gitti, monitör falan gitti. Bilgisayar kendisini yeniden başlatmış, bunun sebebi nedir, neden böyle bir sorun oldu? Oyunla alakalı mı yoksa sistemle ilgili mi anlayamadım.
  11. EmilBreivik

Bilgisayar bir anda dondu

Dostlar twitterda takılıyordum ve twitchden yayın izliyordum googledan. Arka planda ise steam açıktı bunlar dışında. Her ne olduysa anlamadım, twitterda gezerken bir anda bilgisayar dondu. Mouse ışığı yanıyordu ama hareket yoktu, ses gitmişti, ctrl+alt+del tarzı hiçbir kısayol da çalışmıyordu. 5...
  12. EmilBreivik

Masaüstü PC'de nasıl bluetooth kulaklık kullanabilirim?

Merhaba. Bilgisayarda Prime B450M-K II anakart var ve bluetooth özelliği yok. Ben de bilgisayarda airpodsu kullanmak istiyorum, nasıl kullanabilirim? Bazı arkadaşlar adaptör almalısın falan diyor ama çok anlamadım.
  13. EmilBreivik

Bilgisayar kendi kendine kapandı

Normal kullanıyordum bilgisayarı, sonra 15-20 dk kadar boş bıraktım tost yapmak için. Döndüğüm zaman bilgisayar kendisini kapatmıştı. Ne olduğunu anlamadım, sorun nedir sizce?
  14. EmilBreivik

Aida64 testinde işlemci sıcaklığı yüksek çıktı

Normalde 10 dakikalık bir test yapacaktım fakat 2 dakikalık sürede 55 dereceden 90'a kadar çıktı işlemci, ben de bir şey olacak diye durdurdum testi. Normalde test başlamadan önce aida üzerinden sıcaklığa baktığımda 55 derece falandı. Testi başlattıktan sonra 55 dereceden bir anda 77 dereceye...
  15. EmilBreivik

Eski windows.old dosyalarını nasıl silebilirim?

Bilgisayarı windows 11'den tekrardan 10'a geçirdim ve eski sistemdeki dosyalar kaldı. Oyun indirirken fark ettim. C diskine girince resimdeki gibi ''Windows.old'' ve ''Windows.old.000'' var. Onları mı silmem gerekiyor?
  16. EmilBreivik

PC sıfırlamama rağmen disk dolu gözüküyor

Bilgisayara yeni win 11 kurdum ve formatladım. Ona rağmen diskim dolu gözüküyor. Steamden oyun indirince fark ettim. Oyunu tekrardan indirince yine alandan gidiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  17. EmilBreivik

Bilgisayar kapandıktan sonra monitör ışığı sönmüyor

Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörün ışığı sarı olarak yanmaya devam ediyor (monitörde ışığı kapatma tuşu yok). Kasa içinde ise ekran kartının üstünde ufak beyaz ışık yanmaya devam ediyor. Klavyede tuşlara 2-3 kere dokununca pc kendiliğinden açıldı kapatmama rağmen. Uyku moduna falan da...
  18. EmilBreivik

Ekran çok karanlık gözüküyor

Bilgisayarın ekranı çok karanlık gözüküyor. Gerek google üzerinde olsun, steamde olsun ve masaüstünde olsun. Yani ne yapmak gerekiyor anlamadım, ekranı daha canlı, daha parlak yapabilmek için? Monitör: Viewsonic VX2418C
  19. EmilBreivik

Twitterda ekranı kaydırınca ekran ve yazılar sararıyor

Şu ana kadar sadece twitterda yaşadım böyle bir sorun. Ekranı aşağı yukarı kaydırınca yazılar bozuluyor ve sarı renge dönüyor yazılar. Bunun sebebi nedir?
  20. EmilBreivik

Monitörün içinden güç kablosu çıkmadı

Az önce monitör geldi ve kurmaya başladım. Fakat güç kablosunu değişik yollamışlar. Yurtdışı kullanımı için sanırım ucu değişik biraz, burdaki prize uymuyor. Resmini de koyacağım zaten de, kasanın en sol alt kısmına almam gereken kablo nedir, link bırakabilir misiniz?
Geri