Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

''yerleşik denetleyicinin belirlenmiş zaman limiti içinde BIOS'a erişemiyor''

HP laptobumda 5 kere yavaş 3 kere hızlı ışık yanıp sönüyor capslock tuşunda. Ne anlama geldiğine https://support.hp.com/tr-tr/document/ish_2759627-2540227-16 sitesinden baktım bana '' Bu durum, yerleşik denetleyicinin belirlenmiş zaman limiti içinde BIOS'a erişemediğini gösterir'' yazıyordu ve...
  2. QuaiWaT

HDD Diski %90 ile %100 arasında geziyor ve SSD de %1 %10 arası değişiyor

şuan diskin drumu %0 %1 ama %11 %46 %98 gibi değerleride görüyorum ve disk HDD. SSD olan disk şuan %0 ama %1, %3, %4 gibi değerler görüyorum. Laptop zaten kafası güzel WHEA_UNCORRECTABLE_EROR hatası alıyordum sürekli, şimdi ise almıyorum ama HDD ye yüklü oyunlar güncellenmiyor. bu bilgisayar...
  3. QuaiWaT

HP Pavilion gaming laptop fan ve pc acılırken ki disk sorunu.

Arkadaşlar merhaba. 2019 aralık ayından beri olan hp gaming laptopum var vatandan aldık 1 haftaya yakın süredir teknik servisten geldi. PC ilk gün normaldi sonra ki gün fan hatası verdi ondan 2 gün sonrada windows acılma ekranında 10 saniye bir yazı cıkıyor tuşa basınca pc acılıyor basmayıp...
  4. QuaiWaT

Sıfırlanan telefonu eski hale getirilirmi

Telefon sıfırlandı eski ne varsa geri alamazmıyım
  5. QuaiWaT

Arkadaşımın kasası DVD sürücüsü çalışmıyor sıkışmış

Sorun yazıyor fakat benim öğrenmek istediğim bilgi pc üzerinden dvd sürücüsü açılabilir mi?
  6. QuaiWaT

Amcamın laptobunun '' Pil Algılanmadı '' adlı sorunu W7

Merhabalar, amcamın laptobunda sıkıntı cıktı pil algılanmadı sorunu var ne yapabilirim? işletim sistemi windows 7. batarya cıkarılamıyor. yazılımsal mı acaba
Geri