Arama sonuçları: *

1. Skynel

Bilgisayarda Gecikme Ve Donma Var

Dostlar sistemim B650m Riptide 2X16 Kingston Fury Beast RGB 5600MHz CL36 3090 Ventus 3x 7500f + LS520 240mm Thermaltake BX1 Kingston Fury Renegade 1TB Valorant oynarken tam ekran modunda değil pencereli tam ekran modunda oynuyorum mesela discorddan bir mesaj geldiğinde yan ekranım var ona...
  2. Skynel

Bilgisayarda İnternet Var Ama Yok

Şu zamana kadar yaşadığım çoğu sıkıntıyı internetten araştırıp bulmuşumdur ama bu şu zamana kadar yaşadığım en sinir bozucu şey Yeni bir bilgisayar topladım DDR5 Kingston Fury Beast TGB 2X16 5600MHz CL36 B650m Riptide Ryzen 5 7500f + ls520 argb Kingston Fury Renegade 1TB SSD Thermaltake BX1...
  3. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

5600G A520m S2h Crucial Ballistix 2x8 3000MHz Sandisk 3D Ultra Kullanıyorum Valorantta özel oyundayım 300 350 FPS civarı alıyorum Yüzler basamağı 1 bile olmuyor yani 144'ün altına düşme ihtimalim yok ve ona rağmen FPS'im bir anda 30 40'a düşüyor gibi hissediyorum ve dediğim gibi FPS'im sabit...
  4. Skynel

Mavi Ekran Sorunu Minidump Dosyası Paylaşıldı

Dostlar arkadaşımın yaşadığı bir mavi ekran sorunu var da minidump dosyasını inceleme şansınız var mı? teşekkürler. https://drive.google.com/file/d/1ubdJ44hs_P2IPcKcR1iSApRVq5ROaAzh/view?usp=sharing @Vesemir
  5. Skynel

Programlarda Yavaşlık

Dostlar selam PC'yi açıyorum sorun yok DC hızlı Edge hızlı ama Brave LoL clienti ve oyunu tamamen 5 10 fps gibi yani windowsta da herhangi bir sorun yok hatta sağ üstte ki x butonuna gelince oranın ne işe yaradığını yazan kapat yazısı hızlıca geliyor ama x'nın üzerine gelince kırmızı olur ya...
  6. Skynel

Çektiğim Videolar Yeşil Oluyor

bu şekilde videonun tamamı yeşil internetten bir video indirdim sony vegas proya atıyorum normalde yeşil olmayan video sony vegasta yeşil oluyor bir anda dün böyle bir şey yoktu bugün oldu ekran kartı driverim 20.7.2 idi acaba driverdan mı kaynaklanıyor diye 20.4.2 yi yükledim ama düzelmedi hala...
Top Bottom