Arama sonuçları: *

1. AMD Adam

ea fc 24 ve benzeri ea oyunlarında directx error hataları

öncelikle ea fc 24 sonrasında need for speed oyunları olmak üzere hata almaya başladım 600 saat oynadığım ea fc 24 2 gün önce hata vermeye başladı format attım eski driverler yükledim en yenisini yükledim binbir çeşit şey denedim hiçbiri sonuç vermedi çözebilen veya sorunun ne olduğunu bilen...
  2. AMD Adam

oyun esnasında otomatik alt tab atıyor

tek monitör kullanıyorum sorunu bugün valorant oynarken fark ettim arada kendini rasgele aralıklarla alt taba atıyor kaspersky premium kullanıyorum tam taratma yaptım bir sorun algılamadı çözümü nedir ne yapılmalıdır 1702595959 aynı hatayı far cry 6 oynarken de yaşadım fakat masaüstüne...
  3. AMD Adam

Valorant ve cyberpunk da mouse haraketinde piksellenme sorunu

cyberpunkı bitirip kenara koymuş olsam da hala valorant oynuyorum her mouse haraketimde elimdeki silah ve sağ üstteki kill feed kısmı pikselleniyor amd ekran kartı kullanan bir başka arkadaşımdan da bu şikayeti almıştım çözümü var mıdır rx 6700 xt asus dual ryzen 5 5600 16 gb ram
  4. AMD Adam

yeni sistemden gelen cızırtı sesi

bugün yeni pcyi teslim aldım içerisinde bir ses var şu videodaki en yakın örneği zararlı mıdır ne yapmalıyım çözümü var mı? 1681596354 bu arada ses videoda gördüğünüzden bir tık daha gürültülü geliyor benim sistemimde
  5. AMD Adam

Bilgisayardan anlayan biri lazim acill lütfen

Yaşadiklarimi yazmaya elim varmiyor pcden anlayan bir arkadaşla sesli irtibaata gelebilirsem çok iyi olacak ne yapacağim bilmiyorum özelden yazarsanız telefon numarami verebilirim
  6. AMD Adam

2.monitörün çözünürlülüğü değişmiyor

yeni ekran kartı aldım taktım ve driverleri güncelledikten sonra 2.monitörün çözünürlüğü 800 pikselde kaldı değişmiyor nasıl düzeltebilirim ve driverleri yeni ekran kartını taktıktan sonra sildim o yüzden olmuş olabilir mi
  7. AMD Adam

Bilgisayar siyah açıldığında siyah ekranda kalıyor

bilgisayarı açıp şifreyi girdiğim zaman siyah ekranda kalıyor görev yöneticisine filan ulaşabiliyorum bir sürü yöntem denedim hala aynı 2 3 dakika siyah ekranda kalıyor sonra normale dönüyor ne yapmalıyım? acil yardım
  8. AMD Adam

Spotify bozuldu (silinemiyor)

3 gündür spotify bozuk açılmıyor hiçbir hata kodu vs vermiyor tepki yok silip tekrar yükliyim diyorum silinmedi hatası veriyor çözümü nedir?
  9. AMD Adam

Fifa 23 çok kasıyor.

fifa 23ü dün aldım ve gerçekten bu kadar kötü optimize olacağını düşünmüyordum bu durumla ilgili bir bilgisi olan var mı nasıl düzeltilir veya güncelleme mi bekleyeceğim bir şeyler deneyip oyuna girmeye korkuyorum 2 saati geçeceğim diye internette araştırdığım kadarıyla sistemi iyi olanlarda...
  10. AMD Adam

0xc0000142 hatası eu4

crackli eu4 indirdim daha önceden de indirmiştim ve oynuyordum steamda zaten oyunum mevcut ama dlcleri için indirdim genelde bu sorun net framework yüzünden yaşanıyormuş ama oyunun zaten ihtiyaç duyduğu tüm frameworkler bende mevcut ki oyunun eski sürümü veya steam versiyonu sorunsuz çalışıyor...
  11. AMD Adam

Sistemim iyi olmasına rağmen düşük fps alıyorum

bu olay sadece lolde geçerli diğer oyunlarda performans gayet iyi hiçbir sorun hiçbir takılma yok fakat lolde oyuna ilk girdiğimde hiçbir sorun yok iken 5 dakika geçtikten sonra oyun hafif hafif atlamalar fps düşüşleri yaşıyorum normalde 250 300 fps aldığım oyun 100fps cıvarı seyrediyor ve...
  12. AMD Adam

nvidia shadow play gibi bir uygulama lazım

arkadaşlar amd kullanıyorum daha önceden relive varmış ama kaldırılmış shadow play gibi bir uygulamaya ihtiyacım var steelseriesin uygulamasını kullandım ama sadece bazı oyunlarda çalışıyor diye biliyorum
  13. AMD Adam

.NET Framework 0xc0000142

.NET Framework 0xc0000142 bu sorunu yaşıyorum her şeyi denedim değişme olmadı şimdi net frameworkleri silip tekrar yükleyeceğim Frameworkleri yenisi eskisi toplu şekilde yükleyebileceğim bir site var mı çok büyük yardımı dokunur
  14. AMD Adam

Mavi Ekran hiç mavi ekran vermeyen pc şu sıralar 4 5 kere mavi ekran verdi

pc şu sıralar arka arkaya mavi ekran vermeye başladı hata kodunun ne olduğunu göremeden de kapanıyor aniden ne yapmam gerekiyor
  15. AMD Adam

Pc bazen kendi kafasına göre kapanıyor

pc bazen kendi kendine kapanıyor ekran gidiyor ve pc deki fanlar son hız dönmeye başlıyor resetlemedikçe de öyle kalıyor nedir bu sorunun kaynağı
  16. AMD Adam

bilgisayarıma garip şeyler oluyor acil yardım

pcyi dün ssd aldığım için formatlayıp ssdye attım tam o esnada windowns update gelmişti gece oyunları yüklemek için pcyi açık bıraktım herhalde format sonrası ayarları yapmadığım için pc otomatik kapandı uzun süre açık kalınca veya elektrik gitti sabah kalktığımda pcyi açtım hiçbir sıkıntı yoktu...
  17. AMD Adam

kasadan yazıcı benzeri sesler geliyor

kasadan yazıcıdan kağıt çıkarmış gibi bazı sesler geliyor ara ara çoğunlukla ağır oyunlara girdiğimde yaşıyorum bu sorunu pcyi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu cpu hdd ve gpuyu ayrı ayrı stres testine soktum hiçbirinden ses gelmedi psudan şüpheleniyorum fakat ses gerçekten garip duruyor coil...
  18. AMD Adam

Oyuna girince kasadan bir ses geliyor

merhabalar. bazı oyunlarda özellikle mount and blade bannerlordda oyuna girdiğim andan ihtibaren kasadan bir ses geliyor bir cızırtı sesi gibi tam anlayamadım ekran kartı hdd ve işlemciye ayrı ayrı stres testi uyguladım fakat hiçbirinden yük altında o ses çıkmıyor fakat bannerlorda girince...
  19. AMD Adam

bilgisayarı temizledim sonra açılmadı

Bilgisayarı açıp üstün körü üstündeki tozları aldım hiçbir parçayı sökmedim fakat pcyi monitöre taktıktan sonra monitöre görüntü gelmedi ve ön ledleri yanmadı
  20. AMD Adam

Psu kabloları temperli camın kapanmasini engelliyor

Corsair delta RGB kasası kullaniyorum rx 570 nitro+ PCI kablolarını takınca temperli camın kapanmasini engelliyor güç kaynağı Corsair vs550
Top Bottom