Arama sonuçları: *

1. K

Pc mi overclockladım bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Merhabalar sistemim bu: Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD HDD: Seagate Barracuda 2TB Msı afterburner'ın bazı ekran kartları için otomatik overclocku varmış bende...
  2. K

PC ISINMA

Merhabalar PC mi toplayalı 3 gün oluyor. Sistem bu; Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD HDD: Seagate Barracuda 2TB PUBG mobile yi ultra ayarlara aldım. Temperli...
  3. K

Pc de ısınma

Merhabalar pc mi toplayalı 3 gün oluyor. Sistem bu; Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD Hdd: Seagate Barracuda 2TB Pubg mobile yi ultra ayarlara aldım. Temperli...
  4. K

FurMark testi sonrası hafif koku

Merhabalar PC yi toplayalı 2 gün oldu. Denemek için bir test yapayım dedim. Görselde sonuçlar yazıyor. Testi 30 dk yaptım. Temperli camların hiçbirisini açmadım. Yavaş yavaş ısınmaya başladı. İlk sıcak hava kokusu geldi sonra çok az plastik kokusu gibi birsey geldi (tam emin degilim) Sistem bu...
  5. K

FurMark testi sonrası hafif koku

Merhabalar pc yi toplayalı 2 gün oldu. Denemek için bir test yapayım dedim. Görselde sonuçlar yazıyor. Testi 30 dk yaptım. Temperli camların hiçbirisini açmadım. Yavaş yavaş ısınmaya başladı. İlk sıcak hava kokusu geldi sonra çok az plastik kokusu gibi birsey geldi (tam emin degilim) Sistem bu...
Top Bottom