Arama sonuçları: *

1. E

secure boot aktif olmuyor

beyler secure bootu enable yapitoeum ama aktif olmuyor ne yapmalitim
  2. E

usb görünmüyor windowsu kuramiyorum

nfts görünümünde bicimlendirildi rufustan 2 usbden de denedim olmadi securebootda kapali ne yapmam lazim beyler
  3. E

herhangi bir video açılınca ekran siyah oluyor

beyler herhangi bir sitede herhangibir video açıldığında monitörüm 1.5 saniye siyah oluyor sonra eski haline geliyor bunun sebebi nedi r
  4. E

hangi akım korumalı priz ??

https://urun.n11.com/coklu-priz-uzatma-kablolari/viko-6li-sok-akim-korumali-grup-priz-P443098322?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.35.3 vs...
  5. E

bu akım korumalı priz nasıldır

https://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/piranha-3395-akim-korumali-priz-ve-3-lu-usb-sarj-P443682408 a101 e gelecekmiş beyler nasıl bu priz güzel midir
  6. E

Çift monitör kullanılır mı

beyler elimde 1660s + 1600af li Bi pc var 2 monitör alıp birinde örnek veriyorum kardeşim ders yapıcak birinde ben oyum oynıcam ama tek bilgisayara bağlı 2 monitör olucak bu olabiliyor mu ve klavye mouse bağlantıları nasıl olur
  7. E

Bu akım korumalı priz nasıldır

beyler bu akım korumalı prizi gördüm güzel geldi bunu mu uzatmaya takmak gerekiyor uzatmayı mı buna takmak gerekiyor birde önerir misiniz 1596892321 .
  8. E

WiFi kartı

beyler eski Bi pcm var WiFi kartı alsam çalışır mı birde önerir misiniz
  9. E

Akım Korumalı Priz

Beyler max 100 tl ye güzelinden en az 2 metre priz önerir misiniz
  10. E

Logitech kablosuz klavye usbsi

beyler usb istemiştim gelmiş sadece usb yi alıp paketi attım hangi uygulamayı yüklemem gerekiyo eşleşmeleri için
  11. E

oyundayken hata çıktı

beyler hata verdi bi anda anonymous falan yazıyodu sonra gitti nedir bu
  12. E

geforce expreience güncelleme

beyler bugün ekran kartına yeni bi sürücü eklenmiş yüklemeli miyim stabil midir
  13. E

Geforce experience

beyler son 5 dk yı kayıda alıyordu alt f10 a basınca bastım almadı ne yapmam lazım
  14. E

2 3 metrelik güzel akım korumalı priz

var mı önerisi olan ?
  15. E

1660s+ryzen 5 1600af cs go performansı

beyler 170 210 aralığında oluyor neden böyle ? en yüksek ayarlarda
  16. E

Cs go düşük fps?

beyler monitör 60hz aldığım fps 200 170 aralığında 1660s+ryzen 5 1600af var düşü değil mi
  17. E

afterburner yükledim

oyunda nerde gözükcek neye tıklamam gerkeiyo
  18. E

Şimşek çakıyor sıkıntı olur mu

Beyler şimşek gök gürültüsüvar şuan pc açmayı yemiyo açmıyom saçma mı sizce yaptığım
  19. E

Uzun akım korumalı priz?

beyler kullanan çok kişi var da herkes kısa mı kullanıyor. Uzun kullananlardan öneri alabilir miyim? 1592592751 bakar mısnız artık arkadaşlar :)
  20. E

Nominal Akım Değeri: 10A. ne anlama gelir?

cevaplar mısnız
Top Bottom