Arama sonuçları: *

1. S

bilgisayar güncelle ve kapat dedikten sonra açılmıyor.

bilgisayari kapatırken güncellemeleri de yapsın diye guncelle ve kapata bastım 2 dk sonra bu ekran geldi, bu ne nasil çözucem, (devam yazan yere basinca ayni yere atiyor)
  2. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

bilgisayarım hiç bir sebep yokken aniden kapanıyor, bazen günde 2 kere bile olabiliyor. Pc özellikleri; rtx 3060, ryzen 5 5500, b450 m h, 16gb ram, 500 gb m2 ssd, 600w güç kaynağı 1684155573 up
  3. S

fan rgbleri yanmıyor.

ön ve arkada toplam 4 tane fan var, hepsinde de rgb var ama sadece bilgisayarı açınca yanıyor sonra sönüyor, daha önce böyle bir sıkıntım yoktu, neden olmuş olabilir.
  4. S

cheat engine indirirken virüs bulaşması

Cheat engine indirirken virüs bulaşır diye bir söylenti vardı. kendi sitesinden indirdim ama yine de şüphelendim. ayriyeten bir kaç tane vpn gibi şeyler indirildiğini gördüm. kaldırdım indirilen bilmediğim her şeyi ama yine de bir şeyler ters gibi hissediyorum. format atmak var aklımda, ama...
  5. S

Son yapılan geforce güncellemesi nasıl kaldırılır

Ekran kartını guncelledikten sonra kullandığım eski televizyonda, geçersiz format hatası çıkmaya başladı ve ben de yaptığım güncellemeyi geri almak istiyorum nasıl yapabilirim format atmadan
  6. S

Televizyon geçersiz format yazısı

Yeni bir bilgisayar aldım. Monitör parası çıkmadığı için eski bir televizyonda oynuyordum, az önce ekran kartını guncellemeye çalışırken birden ekran gitti ve geçersiz format yazısı geldi, ayriyetten kullanabileceğim bir monitör olmadığı için çözünürlüğü tekrardan değiştiremiyorum. Lütfen yardım...
  7. S

epic games ve steam yedekleme

ben pc formatlamayı düşünüyorum ama çok fazla oyun var ve internetim pek iyi değil yani indirmem 1 haftadan fazla sürer. bunları d diskine alıp c ye format atsam tekrar kullanabilirmiyim formattan sonra 1620169611 bu arada lol, steamden cs go, dying light, euro truck, epic games de ise gta 5...
  8. S

after burner ile fan hızı ayarlama

laptopta afterburner ile fan hızı ayarları nasıl yapılır. ve fanı hızlandırırsam ısınma sorunu azalır mı?
  9. S

disk kullanımı %100 sorunu

bunu nasıl çözücem lütfen yardım edin bir şeye tıklıyorum 15 sn sonra açılıyor
  10. S

i5 4210M+GT 840M Laptop Çok Isınıyor

laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?
Top Bottom