Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Yeşil ekran yedim ne oluyo ?

hocam bu ne oluyo böyle bişey yedim
  2. TahaCel

Laptop bu hatayı aliyorum

Bu hatayı aliyorum nasil çözebilirim
  3. TahaCel

Telefonumu PCye bağladım bu hatayı veriyor !!

Telefonumda resim atmak için pc ye kablo ile bağladım ama alamadım resimler açılmadı sonra bağlantı kaç kere koptu farklı bir yöntemle aldım ama kabloyu çıkarınca bu hatayı verdi kapatıyorum ama klasör felan bir şey açıncaa sürekli bu hatayı veriyor napıcam
  4. TahaCel

Masaüstü ikonlarım böyle oldu bir video izleyerek yaptım bu sefer böyle oldu

iconlar böyle siyahtı bu videoyu izleyerek yaptım kayıt defterini felan açtı şimdide böyle oldu eskisinden iyi ama nasıl düzeltcem ya son hali buda
  5. TahaCel

masaüstü uygulamalarım böyle gözüküyor ?

nasıl düzeltcem
  6. TahaCel

bilgisayarım yavaşlamaya başladı

bilgisayarım yavaşlamaya başladı pc eskidensinde 5 6 saniye geç açılıyor ve açılınca benim f5 ile yenileme huyum var yapıyorum masaüstündeki simgeler 1 saniyede felan yükleniyor normalde direk geliyordu ve pc açılırken direk görev çubundaki şeylerr 3 4 saniye geç yükleniyor neden
  7. TahaCel

bilgisayarımda jak girişli kulaklıklar çalışmıyor

bilgisayara kulaklık takcam jak girişli takıyorum çalışmıyor kulaklık çalışıyor ama ön tarafdaki jak girişlerinde olmuyunca arka tarafdakinede takıyorum çalışmıyor ama usb felan takınca çalışıyor neden 1608531082 takıyorum kulaklığı sesi dişarı veriyor 1608531185 @TECHNO knk bişey yazda...
  8. TahaCel

Çözüldü✓ masaüstüm simgeleri bozuldu

windows güncellemesini yaptım sonra ekran kartı güncellemesini yaptım pc baştan başlattım böyle oldu yardım 1607956094 tm pc ti yeniden başlattım düzeldi
  9. TahaCel

pc hata aldım yardım

canlı dersteyken bian pc yeşil ekran çıktı bişeyler yazdı okuyamadım telefonu almaya gittim fotosunu çekcektım kacırdım yeniden başlatı pc geri açıldı yeşil ekran hatası aldım neden 1607954334 windows isnder dedi tek onu okuyabildim 1607954344 daha yazı vardı
  10. TahaCel

kasanın ön tarafındaki jak girişlerini aktif etme

soru yukarda nasıl yapabilirim kasanın ön tarafındaki jak girişler çalışmıyor ama daha 2 gün öncesinde çalışıyordu anakarta takınca çalışıyor kulaklık ön taradaki jak girişinde çalışmıyor bununla ilgili bir konu açtım bir arkadaş bazenleri etkiliği kapanıyor dedi tekrar açmayı dene dedi nasıl...
  11. TahaCel

bu bilgisayar logosunu masaüstüne ekleme

bu bilgisayar kısmı varya tıklıyınce indirmeler kısmına felan giriyoruz o kısayol ben görev cubuğunda bunu nasıl masaüstüne alabilirim
  12. TahaCel

Kasamin öndeki kapak aciliyormu

Kasam aercool airhawk duo kasamin öndeki fanlarını temizlemek icin kasanin öndeki yeri aciliyormu açılıyorsa nasil
  13. TahaCel

Bilgisayar temizlemek!!!

Hepsine cevap verirseniz sevinirim Arkadaşlar ekran kartımın üstündeki tozları neyle temizliyim ekran kartinin fanlarini nasil temizliyim 2-Kasamın öndeki fanlarını nasil temizleyebilirim aciliyormuki ön kısım kasam bu aercool airhaek duo 3-Kasanin fanlarin arkasindaki kisim çok tozlanmis...
  14. TahaCel

Pc kapalıyken klavyeye basınca ışıklar yaniyor

Pc kapali olmasina rağmen klavye tusuna basinca klavyenin ışıkları yaniyor klavyenin isiklarinida kapatmak için ya klavyenin usb kablosunu cekcem veya psu kapatcam bu mouse dada oluyor bazenleri neden ama sadece dokunununca
  15. TahaCel

Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli nasıl temizlenir

bilgisayarımı kaç ayda bir temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim siz nasıl temizliyorsunuz
  16. TahaCel

Pubg pc sıcaklık değerlerim iyi mi?

Erangelde Max 72 min 70 derce Gpu kullanim 95 ortalam
  17. TahaCel

Pc 24 saat acik dursa sorun olurmu

Arkadaşlar gta 5 indiriyorum sabah 9 gibi iner heralde ama benim 9 da canli dersim basliyor 18:00 kadar ondan sonrada 23:00 kadar oyun oyanasam bu zaman sürecinde pc hep acik oluyor bir sorun olurmu
  18. TahaCel

Furmak testlerim iyi mi

36 dk sürdüdürm bu dereceler iyi mi? 8x mass mı neydi 8x yazıyordu ondan yaptım testi ss atamıyorum 3mb gecıyor ben fotodaki değeerleri buraya yazıyorum fps:44 (avg fps:52 min:36) frames114398 GPU1:72 DERECE (min:71 max:73) bu sonuçları furmak diyor
  19. TahaCel

yeni sisteme yapılması gerekn stres tsleri

arkdaşlar hangi stres testlerini yapcam şimdi ve onları kaç dk yapcam bide bunları aynandamı açmam lazım
  20. TahaCel

Ilk önce ekran karti sürücüsümü anakartmı

Başlıktaki ni okudunuz hangisini ilk önce indirip kurmalıyım
Geri