Arama sonuçları: *

1. K

Zebra TLP 2844 Barkod makinasi arizası

Bu barkod makinasinin üstündeki buton arızalandı o butona basınca boş barkot veriyordu bu komutu bilgisayarda bir uygulama şeklinde yaoabilirmiyiz tıklayınca boş barkod versin?
  2. K

.NET Framework 3.5 0x800703F1 Hatası

epic gamesdan control ü indirdim açamaya çalışırken .NET Framework 3.5 yüklememi istiyor ama yükleme ekranı hata veriyor ve oyun açılmıyor.
  3. K

Powerbank PC'yi Çalıştırıyor

Powerbanki PC ye taktım şarj olsun diye 1 saat sonra bilgisayarı kapattım fişini çektim ama ışıkları sönmedi bı baktım powerbank elektrik iletme moduna geçmiş ve PC bin ışıklarını yakıyor bu normalmi çok garip geldi bana
  4. K

Çözüldü✓ Windows ekranında takılıyor ve garip tekli çizgiler cikiyor

Bilgisayar açılırken Windows ekranında kalıyor ve renkli çizgiler çıkıp yeniden baslatiliyor
  5. K

Eski vga kablosunu taktım ekran renkleri değişik sorun vga kablomdamı

Eski vga kablosunu taktım ekran renkleri değişik sorun vga kablomdamı 1605039239 monitöre ayarlarına gelince renkler düzgün görünüyor ayarlarında
  6. K

Çözüldü✓ bu hata yazilimsalmi donanimsalmi

ekran kartı driver kurarken kod 43 hatası veriyo yeniden başlattığımda ise başlangıçta ekran bıyle oluyor 1 gün önce çalışiyordu şuan oyublarda bile kullanmadigi icin 5 10 fps aliyorum ama benim islemci i3 9100f dahili ekran karti yok icinde ama ekran karti takiliyken goruntu aliyorum anakarta...
  7. K

CRITICAL_PROSESS_DIED HATASI

Bu hatane ya delirmeme az kaldı eski laptoptada ayni hatayi aliyordum yeni pc aldim 3 gun gecmedi gene bu hata ekrana mafa atmama ramak kaldi
  8. K

Bu Hata Ne Hatası Acaba

pc yi yeni aldım kurdum herseyi 10 dk sonra kendini resetlemeye basladi sonra acildi boyle yaziyor pc televizyona bagli şuan bu ne hatasi tam olarak
  9. K

Çözüldü✓ ekran gelmiyor

bilgisayar aciliyor ama ekran gelmiyor ve klavyede num lock tusu caps lock tusuna bassam bile isigi yanmiyor
Geri