Arama sonuçları: *

1. kadiks

Geforce experience videoları tam ekran kaydetmiyor

Kardeşimin hesabında böyle tam ekran kayıt alabilirken Benim hesabımda böyle alıyor. Bunu nasıl çözerim? Bu ayarlara alıştım tekrar 1080p ye dönmeyi düşünmüyorum.
  2. kadiks

Shadowplay mikrofon sorunu

Merhabalar, klip alıp edit yapan birisiyim ve ekran kaydını geforce experience shadowplay ile alıyorum. Editlerime o an olan silah seslerini, verdiğim tepkileri de eklemek istiyorum ama mikrofonun çevredeki tüm sesleri almasından dolayı ekleyemiyorum. Bahsettiğim sesler fan sesi, bazen hışırtı...
  3. kadiks

Valorant oyununda pilde fps artıramıyorum.

Arkadaşlar güç tasarrufuna da alsam yüksek performansa da alsam 25 fps civarı dolaşıyor. Elektrik gitti oyunun ortasında :D Ne yapmam lazım çok acill aga be. Elektrikler geldi.
  4. kadiks

İşlemci frekansımı nasıl kısabilirim?

Merhabalar işlemcimden oldukça memnunum lakin valorant vs gibi basit oyunları oynarken laptop olduğu için biraz fazla ısınıyor (80 derece civarı) Sizce işlemci frekansını düşürerek işlemcinin gücünü azaltmam ısının önüne geçer mi? Mantıklı bir çözüm mü?
  5. kadiks

Fullscreen alınca windows barının gitmemesi

Sabah oyun oynarken şimdi de videoyu f11 yapmama rağmen bu şekilde olması. Bunu nasıl düzeltebilirim? (valorantta olmuyor böyle)
  6. kadiks

Çözüldü✓ İkinci Ekranım ana ekranım oldu nasıl düzeltirim?

Sorum başlıkta bir türlü çözemedim
  7. kadiks

Bir türlü çift monitör olarak kullanamıyorum.

Hangi ayarı yaparsam yapayım bir türlü olmadı. İkinci monitöre ekranı verdiğim zaman onun çözünürlüğünde açıyor (1280*1024). İkisini aynı anda aç dediğimde ise çözünürlük uyuşmuyor ve ikinci ekran kapalı kalıyor. İkinci monitörü 1920*1080 yapmak için bu ayarları yaptım ama nafile; Ekran...
  8. kadiks

Nvidia sürücü yüklenmemesi

Kendi sürümü bu Bu sürücü daha güncel(herhalde)
  9. kadiks

Msı afterburner+hwinfo64 sıcaklık göstermeme hatası

Merhabalar, Bilgisayarıma msı afterburner ı indirdiğim zaman işlemcimin sıcaklık değerlerini gösteremiyordu. Bende çözüm olarak hwinfo64 ü indirdim(aida64 ile de olmadı.). Bu adımları yaptıktan sonra Hwinfo da Bu ayarları yaptım. Normal şartlarda oyuna girdiğimde karşıma ısı değerlerinin de...
  10. kadiks

Streamlabs Alert Box Sorunu

Konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım. Maalesef öneride bulundum ama "Daha fazla istek gelirse eklerim" cevabı geldi ve daha fazla istek gelmediği için eklenmedi. Konuya geçeyim. Streamlabs web sitesinde alert box u oluşturup obs de bağlantı ekleme kısmına eklediğimde ve test gönderdiğimde...
  11. kadiks

Obs de Cs:GO 4:3 e alamama sorunu!

Soru başlıkta oyun yakalamadan sonra Dönüştür --> ekrana genişlet yapıyorum ama olmuyor.
  12. kadiks

Radeon Software Kullananlar Yardım edebilir mi?

Radeon software a girdiğim zaman; Bu uyarıyı alıyorum. Tamam tuşuna bastığımda ise; Bu şekilde ekranın solu buğulanıyor alt tab e gönderebiliyorum ama çıkmadıktan sonra(Görev yöneticisinden) gitmiyor. Güncelleme işini nasıl yapacagım bu durumda? Sürekli silip tekrar mı yükleyecegim. Radeon...
  13. kadiks

Radeon Software Güncelleme Sorunu

Merhaba, amd işlemcimden dolayı radeon software kullanıyorum. Güncelleme geldiğinde bildirim vs gelip kendisi güncellemiyor. Uygulamaya girmeye çalıştıgımda ise güncel değil diyor giremedigim için güncelleyemiyorum ve siilip tekrar güncellemem gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim??
  14. kadiks

Msı Afterburner Cpu sıcaklık değerini göstermiyor

Sorunum yukarıda yazıyor burada sadece cpu kullanımı ve clock hızını gosterme var ama cpu sıcaklıgı gosterme yok anlayan birisi var mi ?
  15. kadiks

Çözüldü✓ Opera Gx Youtube videolarındaki beyazlık... Nasıl çözerim?

Gösterdiğim yerde ve fullscreen yaptıgım zaman ustte de aynısı oluyor fare bir süre durdugunda videonun adı gorunen ve altta suresi gorunen kısım gittiginde bu beyazlık gidiyor ama diger durumlarda gitmiyor. Diğer uygulamalarda(edge,chrome) bu sorun yok.
  16. kadiks

Ekranım 1080p ama yazılar düşük çözünürlükte

sanki 360p de video izliyormusum gibi yazılar kalitesiz bunun sebebi nedir? fark için ;
  17. kadiks

Bilgisayarın ısısını vs nerden ölçebilirim?

soru başlıkta. yardımcı olursanız sevinirim
  18. kadiks

Bilgisayar açılmıyor. Sebebi ne olabilir?

Bilgisayar sabahları açarken tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor çalışsa bile fanlar dönüp hemen geri kapanıyor. Güç kablolarını söküp 1 dakika sonra tekrar taktığım zaman açıldı. Dün de buna benzer bir şey olmuştu. Açıldıktan sonra gece 1e kadar kapatmasam açık kalıyor ama açılmada...
  19. kadiks

İnternetim iyi ama youtube da video izlerken takılıyor

Sorun başlıkta zaten internetim türk telekomun 24mbps olan paketi ortalama 22 down 5.5 up alıyorum youtube da video izlerken veya film vs izlerken sürekli takılmalar donmalar yasıyorum ama wifi de telefondayken ortlaama 17 18 down alıyorum ve 0 takılma ile izliyorum bu sorunu nasıl cozebilirm
  20. kadiks

Laptop Wifiye bağlanmıyor ve driverların güncelligine nasıl bakarm

Merhaba arkadaşlar bir arkadasımın laptobu wifiye baglanmıyor(wifi secenegi cıkmıyor) ne gibi yollar izleyebilirim ayrıca driver guncel mi degil mi buna nasıl bakabilirim?
Geri