Arama sonuçları: *

1. berke.

Oyunlara girerken anlık olarak klavye ışıkları sönüyor

Geçen aylarda yeni bir 4060 Ti ve B550-A Pro anakart aldım fakat montaj yaparken maalesef ki jUSB3 portunu kırdım ve şu an kasadaki USB 3.0 portunu kullanamıyorum fakat bu bir problem değil. Konu şu: Oyunlara girerken anlık olarak klavyemin ışıkları sönüyor ve bir süre sonra tekrar geliyor...
  2. berke.

Çözüldü✓ 4060 Ti anlık Watt ve FPS düşmesi

Kart daha bugün elime ulaştı 6+2 pinleri taktıktan sonra oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum bazen klavyemdeki ışıklar duruyor veya takılıyor sonra devam ediyor, anlık olarak GPU 54W'a kadar düşüyor ve FPS aşırı şekilde azalıyor. BIOS menüsünde 5 FPS ile ayar yapmaya çalışıyorum yani orada da...
  3. berke.

6+2 pini nasil birlestirebilirim ?

Oturmuyor bir türlü otturturamadim 1700315106 Kablonun sağında PCI-E yazıyor doğrusunu takıyorum değil mi?
  4. berke.

bilgisayarimi açtığım zaman 1 sn icinde kapanıyor

Herkese merhaba donanım arşivi ailesi son zamanlarda yaşadığım bir sorun var bilgisayarımın acma düğmesine bastıktan yarim salise veya 1 saniye sonra bilgisayarım kapanıyor sorunun psu ile alakalı olduğunu dusunuyorum bazen psu nün switch inden kapatıp actiğim zaman bilgisayarı açabiliyorum...
Top Bottom