Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

Sata kablosu ne alsam

500gb Hdd alıcam ama sata kablosu olarak ne almalıyım hangisini almalıyım hiçbir fikrim yok önerileriniz bekliyorum.Saygılar
  2. ıcewallowyou

Kasanın camını söksem bişey olurmu ?

Arkadaşlar 3 4 günlüğüne camı sökük olacak toz vs gibi bi sıkıntı cıkarırmı bilgisayarı cok aktif kullanıyorum bu arada
  3. ıcewallowyou

Sistemim sizce cyberpunk 2077 hangi ayarlarda oynatır

Arkadaşlar ryzen 5 3600 Rx5600xt 8gb ram var (simdilik 16ya yukselticem kısa süre içinde)1920 1080 de yuksek te sizce 60fps ustu rahat oynatirmi?
  4. ıcewallowyou

klaveye mouse görüntü yok napıcam

arkadaşlar kasamı 3 ay önce aldım bı anı elektrik kesılıp gıttı sonra ben incehgesaba garantiye yolladım sorunun t6ultra fanda oldugunu yanlıs montajlandıgını ve düzeldiğini söyleyip teste dair bazı fotograflarını attılar bugun kasayı aldım fakat yine aynı sorunla karşılatştım ordayken...
  5. ıcewallowyou

Çözünürlük Dışı Sorunu

Arkadaşlar benım monitörüm everest m635 anakartta asusa320 m f her pc acıldıgında Çözünürlük Dışı diyo bekletiyor 2 3 saniye biosa falan giremiyorumm bunu nasıl duzeltebılırım bu arada hdmı ıle baglıyorum vga yetişmiyo diye
  6. ıcewallowyou

OYUNLARDA MIKROFON ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar google de zoom da ses kaydedeıcısınde calısıyo ama csgo valorant skype gıbı uygulamada calısmıyor csgo da mesala mıkrofon acıtıgımda benım sesım yerıne oyunun sesi gidiyor ne yapmalıyım ?
  7. ıcewallowyou

Oyunlarda Mikrofonum Çalışmıyor

Arkadaşlar google de zoom da ses kaydedeıcısınde calısıyo ama csgo valorant skype gıbı uygulamada calısmıyor csgo da mesala mıkrofon acıtıgımda benım sesım yerıne oyunun sesi gidiyor ne yapmalıyım ?
  8. ıcewallowyou

Oyunda Mikrofondan Ses Gitmiyo

Arkadaşlar mik var ama oyunda bastıgımda oyunun sesı gıdıyo benım sesım gıtmıyo ses kaydedıcıde googlede zoom da gıdıyo ama skype da csgo da valorantta gıtmıyo nedeni nedir ? nasıl cozerım
  9. ıcewallowyou

Kasa İçin Wifi Adaptörü

Arkadaşlar Kaliteli bi adaptör lazım kablo cekemıyorum fiyat sınırı 100 tl
  10. ıcewallowyou

Oyunlarda Mikrofon Çalışmıyor Oyunun sesi gidiyo nası yapabılırım

Arkadaşlar soruda belirttigim gibi yukarıda oyun oynarken csgo da valorantta mikrofon bastıgımda oyunun ,sesi gidiyo nası yapabılırım zoom google chormda ses kaydedicide calısıyo ama oyunlarda boyle bu arada telefon kulaklıgı ıle yapıyorum mik i gayet güzel omen dönüştürücü aldım nası...
  11. ıcewallowyou

Telefon Veya PS mikrofonu kasada nasıl calıstırabılırım

1 Ay önce yeni pc aldım ama suan mık yok o yuzden mıklı kulaklık var baslıktakı gıbı bunları nası hem kulaklık hemde mıkorofon olarak kullanabılırım yada kullanabılırmıyım Yardım ederseniz sevinirim.Saygılar
  12. ıcewallowyou

Msi Afterburnerda fps gösterememe

Arkadaşlar Msi Afterburnarda butun oynularda fps degelerımı falan görebılıyorum ama csgo da cıkmıyo goremıyorum sebebi nedir nasıl duzeltebılırım
Geri