Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Kasa çalışıyor ama ekran yok

Arkadaşlar anlık çok hızlı elektrik gitti geldi. Kasa çalışmadı sonra fişleri çektim power bas çek bas çek yaptım. Sonrasında kasa çalışıyor ama montiörlere görüntü gelmiyor. Normal ışıkları yanıyor ama. Klavye mouse ışıkları yanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı. Ekran kartı rx6700. R5 7500f...
  2. oğuzhan18

AMD adrenalin sürümü 24.7.1 sürüm notları (WHQL)

önemli noktalar yeni oyun desteği Zenless bölge sıfır. Kunitsu-gami: Tanrıçanın yolu. Radeon RX 7900XTX GPU'da AMD yazılımı: Adrenalin edition™️ 24.7.1 kullanılarak kunitsu-gami: Path of the goddess @ 4K çözünürlükte önceki yazılım sürücüsü sürümü 24.6.1RS-663'e kıyasla %16'ya kadar...
  3. oğuzhan18

Cs Anti-Lag 2 kullanan var mı?

Arkadaşlar son sürücü güncelleme yapmadım bu özellik çoğu kartı destekliyor mu yoksa 7000 serisi için mi destekliyorsa faydasını gören var mı?
  4. oğuzhan18

Adrenalin Sürümü 24.6.1 Sürüm Notları (WHQL)

Arkadaşlar güncellemeyi yapanlar artı yada eksi ile yorum yaparsa topluca seviniriz teşekkürler. Öne Çıkanlar Yeni Oyun Desteği İlk Torun Bir Zamanlar İnsan Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği HYPR-TUNE Profilleri Ejderha Gibi 8: Sonsuz Zenginlik Overwatch® 2 İlk Soyundan Gelen F1® 24...
  5. oğuzhan18

OYUN OYNARKEN MASAÜSTÜNE ATMA SORUNU

arkadaşlar konu açıyorum ama fazla çözüm sunan olamıyor çok nadir böyle masaüstüne atınca cmd ekranı açılıyor hemen kapanıyor yorum yapan olmazsa format atacağım 1 saat içinde.
  6. oğuzhan18

Oyunlardayken altab düşüyor

arkadaşlar avas kaspery virüs programlarıda kullandım. virüs bulamadı oyun oynarken aniden kendi kendine altab yapıyor ve canımı sıkıyor format atarım ama netim yavaş olduğu için uğraşmak istemiyorum yüklemek için.
  7. oğuzhan18

Adrenalin Sürümü (WHQL) 24.3.1 Sürüm Notları

arkadaşlar yeni sürüm geldi deneyip ilerleyen zamanlarda diğer arkadaşları bilgilendirirseniz güzel olur. Yeni Özelliğin Öne Çıkan Noktaları Yeni Oyun Desteği Ejderhanın Dogması 2 Horizon Yasak Batı™ Tam Sürüm Karakol: Sonsuzluk Kuşatması Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği Ejderhanın...
  8. oğuzhan18

Bilgisayar açılması hakkında

Arkadaşlar bilgisayar kapalıyken klavyede hangi tuşa basarsam basayım pcyi açıyor mouseye tıkladığımda böyle Bi sorun olmuyor. Neden açılıyor acaba merak ettim.
  9. oğuzhan18

razer kraken v3 pro ses azalma sorunu ?

arkadaşlar kulaklık çok güzel çok fazla ses veriyordu. ama o sesten eser yok şu anda nedense nie böyle oldu düşürme felan yok. birden fazla güncelleme geldi onlar mı bozdu diye düşünüyorum acaba. masaüstüne kulaklığı koyup son ses müzik açtığımda sesten durulmuyordu şimdi o seslerden eser yok.
  10. oğuzhan18

Oyundayken İstemeden Alt+Tab Yapıyor

Arkadaşlar oyun oynarken belirli bir dakika içinde altab yapıyor kendi kendine şu an ESET'le virüs taraması yapıyorum var mı bilgisi olan hiçbir şey de indirmedim. taramada hiç bişi çıkmadı.
  11. oğuzhan18

Amd Adrenalin Sürümü 23.12.1 yayınlandı

Yeni Özelliğin Öne Çıkan Noktaları Yeni Oyun Desteği Avatar: Pandora'nın Sınırları FİNALLER YENİ AMD Yazılım Kullanıcı Arayüzü Yeniden Tasarımı– Ev ve Oyun sekmesi, AMD Yazılımının bu son güncellemesinde: Adrenalin Sürümü'nde yeniden bir kullanıcı arayüzü tasarımına tabi tutuldu. HYPR-RX...
  12. oğuzhan18

Bilgisayar montaj hakkında

Bilgisayara ekran kartı hariç iç kısmı komple değiştirdim. Sıra montaja gelince ilk defa yaptım bu arada video izleyerek hepsini doğru yaptığımı düşünüyorum. Kasada güç tuşuna basınca hiç bir haraketlilik olmuyor. Power switchleri artı sol tarafta eksi sağ yanına beraber yapışık taktım ama sorun...
  13. oğuzhan18

RAM Uyumluluğu Hakkında DDR5

arkadaşlar aşşağıdaki ramleri aldım ama 7000mhz anakartım b650m dsh3 desteklediği patrior ramler aşşağıda bi sorun çıkar mı acaba ?
  14. oğuzhan18

ddr5 sisteme geçtim parçalarımı kaça satarım ?

arkadaşlar r5 7500f b650m dsh3 geçiş yapıyorum elimdeki parçaları kaça satarım tahmini sizce ona göre ilana vereceğim. b450 sh2 v2 kutulu g.skill ripjaws v 8x2 3200 plastik paketi var ryzen 5 3600 kutulu
  15. oğuzhan18

Çözüldü✓ güç planı ayarları fps artırır mı ?

arkadaşlar burdan high performance seçtiğimde oyunlarda gözle görülür küçük bi artış oluyor mu ?
  16. oğuzhan18

Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended)

Yeni Özelliğin Öne Çıkan Noktaları Yeni Oyun Desteği Call of Duty®: Modern Warfare® III Bir Ejderha Gibi Gaiden: Adını Silinen Adam Yenilmez JX3 Ultimate Yeni Radeon™ Güçlendirme Desteği Alan Wake 2 Radeon™ Boost hakkında daha fazla bilgi için BURAYA tıklayın . Yapay Zeka ve Makine...
  17. oğuzhan18

anakartda ses olarak ön port mu arka port mu ?

arkadaşlar ön portlar 2 tane bir tanesi bozuldu 3.0 olan yere kablosuz kulaklığın usbsini kullanıyorum kasa bildiğiniz sağ alt tarafta hemen. ps5 kolu için dark 5.3 bluetooth aldım kasanın arkasına 3.0 takınca delay yapıyor okadar yakın olmasına rağmen ama ön tarafa takınca baya bi mesafeye...
  18. oğuzhan18

dark bluetooth 5.3 usb arkaya takınca geçikme yapıyor.

arkadaşlar pcnin arkasına takıyorum normal koltukta oturuyorum bu kadar yakınlıkta neden geçikme oluyor monitörlere yaklaşınca geçikme olmuyor ama ben yatarak oynamayı planlıyordum ön tarafa taksam sorun düzelir mi daha denemedim ön taraflar dolu olduğu için yoksa ürün iyi deyil mi dark...
  19. oğuzhan18

5.3 bluetooth aparatı aldım ps5 kolunu görmüyor

arkadaşlar ps5 kolu aldım pc için iki tuşuna basınca yanıp sönüyor sıkıntı yok dark 5.3 bluetooth taktım ama kolu görmüyor ne yapmam gerek.
  20. oğuzhan18

Bios güncellemek önemli mi?

Şu anda beta sürüm kullanıyorum sorun yok en son güncellemeyi yapsam. Ne faydası olur ki Bi anakartın acaba? B450 sh2 v2
Top Bottom