Arama sonuçları: *

1. Yasinn

USB Dosyaları Şifreleme

Arkadaşlar usb içindeki bir dosyayı şifrelemek istiyorum, mesela usbyi arkadaşıma verdiğimde başka bir dosyayı kendi bilgisayarına atabilsin ancak o şifreli dosyaya dokunamasın. Böyle bir şey mümkünmü ?
  2. Yasinn

Sıcaklık Ölçme Programı

Arkadaşlar afterburner ile warzone'a girdiğim zaman directx hatası veriyor. Afterburner gibi max sıcaklığı kayıt eden oyundan çıktıktan sonra gpu-cpu en fazla kaç dereceye ulaşmış bakabileceğim, yani afterburner benzeri bir program var mı ?
  3. Yasinn

SSD'den dolayı takılma

Arkadaşlar cs go'da anlık kasma yaşamaya başladım, böyle bir sorunun ssd'den dolayı olma imkanı varmı ? çok ufak kasmalar ama rahatsız ediyor. SSD değerleri normal ancak dün ssd yi doldurduğumda yazma hızı 50 ye düştü şuan 900 ama hala kasma var gibi geliyor.
  4. Yasinn

İşlemci GHz hizi düştü.

Arkadaşlar işlemci hızım 0.54 e düştü her şey çok yavaş, ryzen master ile GHz yükseltebilirmiyim yardım eder misiniz
  5. Yasinn

GameGaraj Kasa Kırmızı Işık

Arkadaşlar reset tuşunun yanındaki led kırmızı olarak yanıp sönüyor sürekli. Pc de bir sıkıntı yok, o ışık neden yanıp sönüyor.
  6. Yasinn

Xbox Gamepass Depolama

Arkadaşlar yüklemeyi başlatınca depolamayı otomatik ayırdı ancak yüklemeyi iptal ettiğimde depolama aynı kaldı, yani gereksiz yere dolu şuan disk. Klasöre erişim izni olmadığı için silemiyorum da.
  7. Yasinn

Sata SSD Güç Kablosu

Arkadaşlar SSD kablosu takacağım da, bu güç kablosumu dur acaba emin olamadım sormak istedim
  8. Yasinn

Kasaya Harddisk Takma

Arkadaşlar dark aquarius kasada hdd yok hdd yi neresine koyacağım ve nasıl takacağım. Birde hdd nin içinde win7 yüklü sıkıntı olur mu ?
  9. Yasinn

Crucial P1 Yazma sorunu

Arkadaşlar beni bazılarınız hatırlar belki, crucial p1 den muzdarip kişiyim. Değişim yaptığım ssd'ninde %50 si doluyken tekrar aynı problemi yaşıyorum :( Bu dönemde derslerden dolayı bilgisayar ihtiyacımda var Gamegaraja gönderip tekrar aynı model ssd ile değiştirip aynı sorunu yaşamak...
  10. Yasinn

Biostar Bios Update Yapma

Arkadaşlar .bss li bir dosya indirdim son update, bunu FAT biçimli flasha atıp güncelleme yapsam olur mu ?
  11. Yasinn

Kullanılabilir Ram Sorunu

Arkadaşlar 16 gb ram var kullanılabilir 11.2 diyor önceden böyle değildi neden böyle oldu ?
  12. Yasinn

UserBenchmark GPU Sorunu

Arkadaşlar UserBenchmark ekran kartımı görmüyor neden olabilir ? İlk pc geldiği zaman yapmıştım onda gördü daha sonra gpu kısmını görmemeye başladı.
  13. Yasinn

PC Kasma Problemi.

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 saat boşta bıraktım. Sonra fareyi oynattığımda bile kasıyordu sağ tık yapıp yenileye bastığımda simgeler 2-3 saniyede yükleniyordu. Bu normalmidir ? restart atınca düzeldi.
  14. Yasinn

Windows 10 Kurulumu Ssd

Arkadaşlar Windows kurarken ssd yi hiç ayırmadım yani biçimlendirme yapmadım, 500 GB ssd vardı direk ona kurdum. Her hangi bir sıkıntı yaratırmı ?
  15. Yasinn

Witcher 3 FPS Düşüklüğü

Arkadaşlar r5 2600, 1660 Super ve 16 GB ramli sistemim var. Witcher 3 oyununda ultra ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum ancak açık havada 50-55 seviyelerinde değişiyor FPS. YouTube den videolara baktığım zaman 70-80 FPS alındığını gördüm ultrada. Bu FPS düşüklüğünün nedeni nedir acaba ?
  16. Yasinn

Bilgisayar Açılırken CMOS Fail

Arkadaşlar pcyi yeni topladım açılırken cmos fail hatası veriyor.Ancak her seferinde cmos failden sonra pc yeniden başlayıp açılıyor bu hatanın sebebi nedir ?
Top Bottom