Arama sonuçları: *

1. M

valorant hata kodu val 29

:( Allahım sabır ver oyunu silip yükledim pc yi yeniden başlattıp ama olmuyo oyuna girince maç a giricem ama ajan seçme ekranı bembeyaz cs de flash yemişsiniz gibi düşünün çözümü varmı izlediğim videolardan bi tanesinde güncel bi yorum ve cevaplar bende cevap verdim sunucularda sorun var...
  2. M

discorddaki linkleri opera gx tarayıcıdan açma

arkadaşlar mesela bi youtubede video linki atıldı ona tıklayınca chromeye gidiyo onu otomotik olarak opera gx ten açma yolu varmı mesela bi sw nin youtube videosu bildirimi geldi ona tıklayınca youtube chrome yerine operadan açma bi yolu varmıdır
  3. M

virüslü usb ye win10 kursam ne olur

arkadaşlar usb de virüs var sanırım ama çok ein değilim bide içinde win 10 kurmuştum eğer ben win 10 nu başka bi pc ye kurarsam usb dekini yeni pc ye virüs bulaşırmı 1604383405 freedos dayken virüs bulaşırmı yani
  4. M

ps4 uçak gibi çalışıyo

ya arkadaşlar valla başım şişti idare edeyim diyom halen aynı God of War oynıyom bi anda uçak kalkıyo bunu sebebi nedir artık havalimanına götürcem
  5. M

Pc de İşlemci ve ram gözükmüyo

Bıktım ya 1 haftadır böyle sinir hastası olcam bunun sebebi nedir
  6. M

PC de işlemci ram gözukmüyor

7. M

pc den duman çıktı

11 yıllık pc idarelik kullanıyordum birden buharımsı bişey çıktı bahçeye çıkardım sizce nolmuş olabilir
Top Bottom