Hz değeri yükseltince bilgsayar açılmıyor, açılırsa beyaz ekran oluyor gidiyor geliyor, garip renkler çıkıyor en sonda kendine reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Hz yükseltmeyince sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar bilgisayarımı formatladım ancak açıldıktan sonra Hz yükseltmeyi denediğimde reset attı? Neyden kaynaklı olabilir? Nasıl çözebilirim? Format attığım için henüz driver yok o yüzden olabilir mi?
Arkadaşlar yıllar aylar sonra sonunda çözdüm şunu ihtiyacı olan kullansın
şurdan programı indiriyorsunuz https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns
autoruns.exe yi açıyorsunuz sonra istediğin uygulamayı siliyorsunuz.
arkadaşlar corsair hs35 kulaklığına sahibim az önce masanın yerini değiştirmeden önce kulaklık ve mikrofon çalışıyordu şimdi taktım çalışmıyor telefonda denedim çalışıyor ama pc de çalışmıyor ne yapacağım
1602688923
burda 3 tane seçenek var
arkadaşlar canlı dersteydim bi anda ekran dondu düğmeden kapattım tekrar açtım düzeldi sonra sol altta radeon ayarlarında wattman ayarları geri alındı gibi bir şey yazdı bir sorun mu var
arkadaşlar gta 5 de storyde 100-130 arası fps alırken online'a giriyorum 50 lere düşüyor amdnin programından bakıyorum bazen gpu kullanımı yüzde 90 dan yüzde 4 e düşüyor bunu nasıl önleyebilirim