Arama sonuçları: *

1. H

RX 580 sistem oyuna girince reset atıyor

Sıcaklıklar normal, PSU yeterli. Sistemim: RX 580 Ryzen 5 3600 XIGMATEK 600W
  2. H

Monitörün Hz değeri yükselince sistem açılmıyor

Hz değeri yükseltince bilgsayar açılmıyor, açılırsa beyaz ekran oluyor gidiyor geliyor, garip renkler çıkıyor en sonda kendine reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Hz yükseltmeyince sorunsuz çalışıyor.
  3. H

Monitörün HZ yükseltince bilgisayar reset atıyor!

Arkadaşlar bilgisayarımı formatladım ancak açıldıktan sonra Hz yükseltmeyi denediğimde reset attı? Neyden kaynaklı olabilir? Nasıl çözebilirim? Format attığım için henüz driver yok o yüzden olabilir mi?
  4. H

Local security Authority Process virüs mü ?

Görev yöneticisinde gördüm virüs olma ihtimali var mı ?
  5. H

Daha önce silinen uygulamaların hala görev yöneticisinden görünme sorununun çözümü

Arkadaşlar yıllar aylar sonra sonunda çözdüm şunu ihtiyacı olan kullansın şurdan programı indiriyorsunuz https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns autoruns.exe yi açıyorsunuz sonra istediğin uygulamayı siliyorsunuz.
  6. H

20.10.1 driver sürümü nasıl indilir ddusuz

soru başlıkta
  7. H

Gigabyte anakartlarda bios sıfırlama

Arkadaşlar gigabyte anakartlar da bios pilini çıkarmadan yinede bios sıfırlayabiliyor muyuz ? @kandes22 @RevDeisDou
  8. H

Virüs ile mücadelede tek yürek tek bilek

Arkadaşlar arkadaşın bilgisayarına virüs bulaşmış sizce hangi antivirus en iyisi comodo mu bitdefender mi kaspersky mı ?
  9. H

sildiğim uygulamaların hala görev yöneticisinde gözükmesi

Arkadaşlar sildiğim uygulamalar hala görev yöneticisi başlangıç kısmında gözüküyor nasıl kaldıracağım
  10. H

GTA V R5 3600 RX 580 VE FPS DEĞERLERİ

arkadaşlar merak ettim sıcaklıklar nedir ne değildir bir bakar mısınıız (cpb açık)
  11. H

20.10.1 sürümüne geçmek performans arttırır mı

1-Arkadaşlar şuan 20.8.2'deyim 20.10.1 e geçsem performans arttırır mı? 2-DDU ile driverı kaldırırken sorun çıkarsa çözüm nedir?
  12. H

amd'nin yeni driverına geçilir mi

arkadaşlar herhangi bir sorunu var mı ?
  13. H

pc kapattıktan sonra psu kablosunu çıkartsam ?

arkadaşlar 4 gündür bilgisayarı tam kapatıyorum ama görev yöneticisine bir giriyorum 4 gündür açık bunu nasıl engelleyeceğim bütün ışıklar sönüyor
  14. H

oyunlarda fps düşüşü

arkladaşlar pc yi ilk aldığımda gta 5 de fps 120 civarıydı şuan 90larda neden böyle ve nasıl düzeltirim
  15. H

kulaklığımıdan ses gelmiyor

arkadaşlar corsair hs35 kulaklığına sahibim az önce masanın yerini değiştirmeden önce kulaklık ve mikrofon çalışıyordu şimdi taktım çalışmıyor telefonda denedim çalışıyor ama pc de çalışmıyor ne yapacağım 1602688923 burda 3 tane seçenek var
  16. H

wattman hatası rx 580

arkadaşlar canlı dersteydim bi anda ekran dondu düğmeden kapattım tekrar açtım düzeldi sonra sol altta radeon ayarlarında wattman ayarları geri alındı gibi bir şey yazdı bir sorun mu var
  17. H

gpu kullanımının az olması

arkadaşlar gta 5 de storyde 100-130 arası fps alırken online'a giriyorum 50 lere düşüyor amdnin programından bakıyorum bazen gpu kullanımı yüzde 90 dan yüzde 4 e düşüyor bunu nasıl önleyebilirim
  18. H

amd ekran kartı driver 20.9.2

arkadaşlar 20.9.2 ye geçen var mı geçen varsa da sorunu olan var mı ona göre geçicem 20.8.2 deyim sorun yok şuan
  19. H

Ryzen Master High Performance

Arkadaşlar güç seçeneklerinde Ryzen Master High Performance'yi nasıl kullanicam ryzen masterı indirdim
  20. H

Arkadaşlar şöyle bir pc toplamayı düşünüyorum (işlemci ve harddiskim eski pcden yeni almiyacağım)

i5 3470 işlemci rx 570 4gb ViewSonic XG2405 24 inc 144Hz 1ms Thermaltake Litepower RGB 550W Thermaltake V200TG RGB 3 Fanlı Siyah MidTower 1 tb seagate hdd 240 gb ssd kingston 1x8 3000mhz corsair ram msi b450m oynayacağım oyunlar : CS GO VALORANT LOL GTA 5 APEX ASSASINS CREED PUBG SECRET...
Geri