Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

Uygun Fiyatlı Wifi Card PCIe Önerisi

arkadaşlar kullandığım anakartta wifi desteği yok bu yüzden bir PCIe wifi card almaya karar verdim bütçem 80 tl varmı öneriniz
  2. KafasıMeşgul

BIOS EKRANI KAYIK

Evet biosumun ekranı kayık ama windowsta öyle bir sorun yok sola doğru kayık bios ekranı anakartım asus prime b450m-k onboard olarak kullanıyorum
  3. KafasıMeşgul

Kulaklıkta R L Ses ayarlama

evet arkadaşlar mesela sağ kulaklığın sesini 100 yapıp sol kulaklığınkini 140 falan yapmak mümkünmü çünkü sol kulağım duymuyor benim oyunlarda sol tarafın sesini alamıyorum çok kısık geliyor sesi
  4. KafasıMeşgul

bilgisayarın Hergün 11 saat çalışması sağlıklımıdır

eveet bilgisayarı sabah 11 de açıp gece 00.30 civarlarında kapatıyorum sıkıntı olurmu
  5. KafasıMeşgul

Monitör gidip gelmesi

ben monitör olarak tv kullanıyorum marka bilmiyorum ama model no bu 22 25855 lcd tv seg tv hep gidip geliyor bu durumdan sıkılmaya bşladım çözüm bulamıyorum
  6. KafasıMeşgul

Corsair Marka Fanlar Neden Bu Kadar Pahalı

merhaba internette fan bakıyordum ve corsair tek fanın 120 tl olduğunu gördüm neden bu kadar pahalı rgb yüzündenmi?
  7. KafasıMeşgul

işlemcimde sucuk pişirebilirmiyim

merhaba ben evde işlemcide sucuk pişirmek istiyorum mümkünmü 15 tllik bi sempron işlemci var anakartsız çalıştırmak için video var izledim öle yapcam olurmu :d
Top Bottom