Arama sonuçları: *

1. R

2. El topladığım sisteme görüntü gelmiyor

Sonunda parçalar geldi hepsini tek tek taktım ve çalıştırdım. Klavye fare ekran kartı falan bunların hep ışığı yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Rami teke düşürdüm, tüm takılı usbleri çıkardım olmadı şimdi bios pilini söktüm bekliyorum. Başka ne yapmalıyım?
  2. R

7900xtx geçtikten sonra özel çözünürlük açamıyorum

7900xtx ve 7800x3d bileşenlerine sahip sistemim var öncesinde ekran kartım 6900xt'idi ve o zamanlar rahatça istediğim çözünürlüğü açıyordum fakat 7900xtx'e geçtikten sonra açamadım hep hata veriyor
  3. R

Bu kablo işimi görür mü

https://www.amazon.com/Pin-Male-Mini-12-PCIE/dp/B0B855LH2R Aldığım ekran kartında 3 slot 8 pinli kablo lazım. 2 tane 8 pin var diğer kablo ise attığım linktekinin aynısı. Bu sorun çıkarır mı?
  4. R

7800x3d igpu ile nasıl görüntü alirim

Geçici olarak ekran kartsız kullanmalıyım ve 7800x3dnin dahili ekran kartına sahip olduğunu okudum fakat bir türlü kendim görüntü alamadım napmaliyim
  5. R

Riser ile kullanılan ses kartında performans kaybı olur mu?

https://www.evaletim.com/urun/alfais-5086-pci-e-express-1x-disi-erkek-riser-yukseltici-uzatma-kablosu-10cm...
  6. R

anakartıma ses kartı takamıyorum

b550m mortar matx anakartım var ve 6900xt kullanıyorum. Ekran kartı 34cm ve alttaki tüm girişleri kapatıyor. Almak istediğim ses kartı xonar se. Ben bu kartı nasıl anakartıma takarım? bu tarz bir dönüştürücü alsam sorun yaşarmıyım? Temsili olarak anakartımın alt kısmını yükledim.
  7. R

Amd driver özel çözünürlük oluşturamıyorum

3060ti kullanırken csgoda 1280x960 çözünürlükte rahatça oynuyordum fakat 6900xt ekran kartına geçtim istediğim çözünürlük yok, bende bari driverdan yapayım dedim bu seferde hata veriyor neyi yanlış yapıyorum?
  8. R

r5 5600 6900xt csgo takılıyo

Formattan sonra oyun takılmaya başladı. Windows 10 kullanıyorum SSD'ye kurulu bir ihtimal olarak AMD özel çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir mi? 240Hz 1280x960'da kullanmak istiyorum ama yoktu bende özel çözünürlük oluşturdum bu yüzden olabilir mi? Başka ne ihtimali olabilir tüm sürücüler...
  9. R

Çözüldü✓ amd oyunda geçmiş 1 dakikayı kayıt etmek

Eskiden nvidanın anında yeniden oynatma özelliğiyle sevdiğim vuruşları falan 1dk şeklinde kaydederdim ve bunu amd karttada yapmak istiyorum, araştırdım ve ilk fotoğraftaki sekmeden 1 bucuk dakikalık ayar açtım fakat bu ayar sadece masa üstünü kaydediyor oyun içinde etkisiz oluyor. Bunu nasıl...
  10. R

Rx 6600xt r5 5600 sistem düşük fps

Arkadaşlar fps testi çeken BatuBt kanalında izlediğime göre arada %30 yakın fps kaybım var. Onun bilgisayarı 16gb ram ve onun işlemcisi 5600x olan model ama benden baya fazla fps alıyor. Mesela bf 5 te ultra ayarlarda 140 150 160 arasında giderken ben 80 90fps alıyorum çok can sıkıcı bir durum...
  11. R

Yeni sistem kapanmıyor

Yeni topladigim bilgisayar kapanmıyor kapatmak için PSU'dan güç kesmem gerekiyor fakat bu sefer de PSU'ya geri güç verince otomatik sistem çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. CPU ışığı yanıyor ve hemen altında 24 pinli kabloyu sert bastirinca 1 2 saniyeliğine kapanıyor sonra tekrar açılıyor...
  12. R

PC'yi satmalı mıyım yoksa tek tek değiştirmeli miyim?

Sistemim şu şekilde: 1660S/R5 3500X/16Gb 3200Mhz Ram/500GB M.2 Ssd+500Gb Ssd+128Gb Ssd/B450M S2H/Snowman T6 ultra soğutucu. Üstteki sisteme sadece 500gb sata ssdli olarak 8500tl teklif var, garanti olarak 4 ay falan kaldı. Kendimce topladığım sistemde de ise aynı anakart ve ramler var, Sorum şu...
  13. R

Bilgisayar anakart logosunda kalıyor

1 hafta önce işlemci soğutucusu almıştım onu takarken anakartı galiba fazla zorladım anlamadım ama o günden sonra PC 15 20sn kadar sonra kapanıyordu ekran klavye falan her birinden elektrik gidiyordu fakat işlemci soğutucusu hala dönüyordu. Neyse bugün uyumak için PC'yi kapamaya çalıştım...
Geri