Arama sonuçları: *

1. Kayrae

Monitör güç ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor

Merhabalar Başlıkta olduğu gibi monitör sinyal yok diyor. Çift monitör kullanıyorum sadece birisinde ekran gelmiyor (Gelmeyen Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8) Sistemim ModartBlue 1687614160 ram çıkarıp takmalı mıyım?
  2. Kayrae

İndirmem Gereken Sürücüler

Merhabalar Modart Blue sistemini satın aldım bugün elime ulaştı. Drivlerini indireceğim fakat pek anlamadığım için indirmedim henüz Rica etsem indirmem gereken driver linklerini atar mısınız Konuyu umarım doğru kategoride açmışımdır.
  3. Kayrae

DDU Kullanmama Yardım Eder misiniz?

Merhaba, yakın zamanda Minecraft satın aldım fakat RTX açtıktan sonra 3-4DK içerisinde birden siyah ekran oluyor ve değişik bir şekilde sadece RTX açıkken oluyor oyun çökmüyor yani rtx kapatınca düzeliyor bunun içinde driver değiştirmeye karar verdim. Rica etsem uygulamam gereken adımları ve...
  4. Kayrae

Oyunda bir yere tıklayınca ekran kararıyor

Merhaba. sorunum başlıkta mesela devam ete bastığında 3-4 sn bekliyor sonra ekran geiyor 1604083624 @DonanımFikir help ):
  5. Kayrae

Free-Sync Nasıl Açılır

Merhaba, soru başlıkta ve birde G-sync var o nedir?
  6. Kayrae

VRAM Kullanım sınırı geçilir ise ne olur

Merhaba, Warzonede VRAM sınırı geçiliyor sorun olur mu?
  7. Kayrae

Warzone DirectX Sorunu

cLarq net ADAMDIR çözümü buldu Bıktım ya ne yapsam aynı ALT+TAB yapıyorum bunu veriyor safe modda başlatıyor en düşük ayarlarda bende 1 ayar değiştirip kaydetsem bile yine bu hatayı veriyor 1602790217 @crazyreign sorun tam olarak ne biliyor musun? ): seni etiketledim çünkü takip ettiklerimden...
  8. Kayrae

COD Warzone Böyle Hata Veriyor

Warzone oynarken böyle oldu :/
  9. Kayrae

Kablo Çektim fakat İnternet Gelmedi

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi internet gelmedi bulunamıyor diyor ne yapmalıyım?
  10. Kayrae

Masaüstümü nasıl boşaltabilirim ?

Merhaba, spru başlıktaki gibi masa üstü iconları klasöre atınca yine masaüstünde kalıyor ve klasörde kısayol olarak gözüküyor Masaüstündeki iconu silip çöp kutusundan da silsem sorun olur mu
  11. Kayrae

Render Programı Videoyu Bozuyor ?

Merhaba, render programı afterburneri değişik gösteriyor neden böyle
  12. Kayrae

ETS2 SABİT 60 FPS SORUNU

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi sabit 60 FPS alıyorum ayarı var mı bunun ?
  13. Kayrae

Afterburner Rivatuner Statistics Server Hatası

Rivatuner Statistics Server :bazı sistem bileşenleri şu anda bağlanamıyor. uygulamayı yeniden başlatmanız şiddetle tavsiye edilir Afterburneri açınca böyle bir hata geliyor sadece tamam seçeneği var tamama basıyorum bir şey olmuyor oyunlarda fln afterburner çalısmaya devam ediyor ama ileride...
  14. Kayrae

EKSOZ FANI ÇALISMIYOR ?

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi fan çalısmıyor bir tanıdığıma yaptırmıştım ama o fanı unutmuş sanırım nasıl yapacağım ?
  15. Kayrae

Fanlar Durduk Yere Hızlı Çalısıyorlar

Merhaba, başlıkat gördüğünüz gibi gereksiz yere hızlı çalısıyor. şu anki çalışma hızının bir üst hızı oyunlarda oluyor. Bu arada sadece google açık oyun fln açık değil nedne böyle?
  16. Kayrae

FİVEM AFTERBURNER ÇALISMIYOR

Merhaba,Fivemde afterburner çalısmıyor neden çalısmadğını anlamadım nasıl bakabilirim fps'e
  17. Kayrae

GEFORCE EXPERİENCE..

Merhaba, bugün driver güncelledim ve GEFORCE EXPERİENCE yüklendi bu ne işe yarar ?
  18. Kayrae

Driver Güncel Olup Olmadığını Nereden Anlarım ?

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi güncelleyeceğim fakat güncel mi bilmiyorum nerden bakarım ?
  19. Kayrae

Bilgisayarın Çalışma Zamanı

Merhaba, Görev yöneticisinde çalısma zamanını gösteriyor ve 1 gün 3 saat yazıyor sistemi kapatıyorum ama nasıl öyle yazıyor başka türlü bir kapatma yöntemimi var?
  20. Kayrae

Değerlerim normal mi ?

Bütün ayarlar full Sistem Windforce 2060 3600X Spec delta
Top Bottom