Arama sonuçları: *

1. Gokturk_09TR

Monitör Görüntü Bulanıklığı

Bazı renklerin karısım oldugu yerlerde pixelleşme gibi bir durum var nasıl çözebiliirm bunu youtube videolarında falanda var dizi ilzerken siyah yerlerde böyle görüntü bulanıklaşmış gibi oluyor çözümü bilen varsa yardım edebilir mi? iphone 12 kutusunda belli oluyor.
  2. Gokturk_09TR

İşlemci fanından hiç ses gelmemesini nasıl sağlarım

İşmeic Amd Ryzen 5 3500x Stok sağutu var kasa mesh 1 arka 3 önde fan var işlemciden azda olsa ses geliyor işlemci ısınmadan bunu nasıl düzeltebilirim ?
  3. Gokturk_09TR

Aynı anda 2 tuşa basan makro nasıl yapılır?

Aynı Anda klavyeden 2 tuşa basmak istiyorum mesela a ve s tuşlarına aynı anda basması için m tuşunu kullanıcam gibi nasıl yapabiliim ?
  4. Gokturk_09TR

Bilgisayarımda Virüs Olabilir mi Şüpheleniyorum.

Bazen mouuse'nin imlecinin yükleme şeyi oluyor 1 2 sn sonra gidiyor ama uzun aralıklarla oluyor onun dışında boşta işlemci yüzde 8 bllek 20 falan oluyor disk ise yüzde 0 ben bilgisayarımı nassıl tarayıp temizleyebilirim ?
  5. Gokturk_09TR

Google Slayt Yardım.

Beyler Almanca projem var 1 ocak son tarih dediler sonra 20 aralık çıktı ve 1 saatim kaldı sorun şu slayt ön izlemeye alınca yazıların yeri falan değişiyor ne yapmam gerek.
  6. Gokturk_09TR

Çözüldü✓ PC kafayı yedi lütfen yardım edin

Pcye ne oldu bilmiyorum. Masaüstün den bi uygulamaya tiklayinca hepsini seçiyor google den youtubeyi açınca yeni pencereden açıyor kafayi yiyicem lütfen yardım edin discorddan ya da teamviewerden bakmak isterseniz yazabilirsiniz
  7. Gokturk_09TR

Kasamdan Cızırtı Sesi Geliyor

Kasanın kendi fanları değil eminim ekran kartının fanlarıda çalışmıyorken cızrıt sesi var anlayımadım ama çok az bi şekilde geliyor
  8. Gokturk_09TR

Güzel bir bluetooth adaptör önerisi yapar mısınız ?

Fiyat çok uçmasın bana yeterjbl go 2 bağlıyıcam masaüstü bilgisayara.
  9. Gokturk_09TR

Rust Ayar Düşürünce Fps Çok az Fark Ediyor

Sistemim DA SİSTEM 3 16 g ram 3200 mhz Amd Ryzen 3500x Gigabyte 1660super oc var full ultrada 75 - 90 arası alırken en düşük ayalarda en en düşük oyun minecraft gibi oluyor 110 fps anlıyamadım
  10. Gokturk_09TR

Da Sistem 3 Monitöre Görüntü Gelmiyor

Nasıl çözebilirim yardım eder misiniz
  11. Gokturk_09TR

Monitör Neye Bağlanır

Bu seneye kadar laptop kullandığım için tam olarak monitör ile neyi bağlıyıcam bilmiyorum ekran kartı olarak biliyorum ama yinede emin olamadım. Monitör: https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ Ekran Kartı...
  12. Gokturk_09TR

Bu Sistem ve İnternet İle Yayın Açabilir miyim ?

Sistemim DA SİSTEM 3 İşlemcisi 3500x sadece bi fark o, internet hızım ise 25 dowload 5 upload rust yayını valorant yayını yapmak istiyorum.
  13. Gokturk_09TR

PC kendi kendine tak diye kapanıyor

Bilgisayarım (Notebook) Casper Nirvana mb55in1-3 eski bir model artık kendisini bile 2. el bulmak çok zor bilgisayarımda çok ıvır zıvır gereksiz şeyler yok içi temiz ama geçen hafta olması lazım sebepsiz yere tak diye kapandı yeniden başlamadı direk kapandı anlamadım her gün geçtikçe kapanma...
Top Bottom