Arama sonuçları: *

1. A

BF 1 belirli bir sahnede kapanıyor

Battlefield 1 oynarken oyun bir anda hata vermeden kapandı ve toplamda 5 kez falan denememe rağmen hala aynı sahnede kapanıyor. Kapanmadan önce oyun 2-3 kez takılıyor ve bir anda çıkıyor oyundan. DX12'de denedim DX11'de ve sonuç değişmedi. Ne yapmam lazım?
  2. A

HyperX Fury 480GB SSD'li bilgisayar 3 dakikada açılıyor

Bilgisayar toplam 214 gün çalışmış. SSD Kingston HyperX Fury 480GB modeli. Hard Disk Sentinel değerlerine göre performansı %100 ve sağlığı %90. toplamda 10 TB yazıldı. SSD'nin yarısı boş ve sıcaklık 40-42 derece arası. 4-5 aydır var bu problem. Okuma-yazma değerleri de normal çıkmıştı. Sebebi ne...
  3. A

Kişisel bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Hatası

1 yıl önce aldığım bilgisayarda son zamanlarda farklı sorunlar olmaya başladı. Son 1 aydır Kingston HyperX Fury 480 GB SSD olmasına rağmen 2 dakika gibi bir sürede açılıyor. Daha sonra sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın diye bir hata bildirimi gelmeye başladı (hallettim onu)...
  4. A

Sürücü hatalarınının onarılması için yeniden başlatın hatası

Dün konu açmıştım bilgisayar 1 yıllık ve SSD olmasına rağmen 2 dakika gibi bir sürede açılıyor diye. Sanırım sorunu anladım. Sürekli bildirim geliyor sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlatın diye. Birçok kez yeniden başlattım hata giderilsin diye. Bilgisayar yeniden başlatılırken bir...
  5. A

MONİTÖR NO SİGNAL HATASI

Yeni aldığım pc yi açmaya çalışıyorum ve aynen şunu yazıyor ekranda: no SİGNAL entering the power saving mode shortly. Ne yapmam gerekiyor acil yardım eder misiniz
Geri