Arama sonuçları: *

1. LenKys

Windows medya oynatıcı desteklenmeyen kodlama ayarları hatası

Bazı şarkılarda bu hatayı alıyorum orjinal cd eski bir albüm nasıl çözerim bu sorunu
  2. LenKys

Arızalı Gskill rami sorun çıkaran Vektron teknik servis

Merhaba 21/04/2023 tarihinde n11 üzerin den Gamer Arenadan aldım G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-16GTZNC 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 Ram arızalandı ve sistemimi sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı 06/03/2024 tarihinde Vektron yetkili servisi ile görüşüp rami kargo ile kendilerine...
  3. LenKys

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran alıyorum

Durduk yere oyun açmadan mavi ekran alıyorum win10 kullanıyordum cs2 oynarken donuyordu bi anda mavi ekran alıp yeniden başlatıyordu dedimki oynadım diğer oyunlarda mod vardı onlardandır virüslü Win11 kurdum bir hafta sorun çıkmadı ama dün sürekli mavi ekran hatası alamaya başladım Açılan...
  4. LenKys

forza 5 güncelleme sonrası 15fps veriyor

2 hafta önce girdimde bişey yoktu üstüne ekran kartına güncelleme geldi 2 defa ondan sonra 15fps vermeye başkaladı ayarlar 1080p her şey en yüksel rtx açık herşeyi en düşüğede aldım değişen bişey yok
  5. LenKys

%99 fps neredeyse normal fps yarısını veriyor

oyunlarda akıcılık iyice düştüğünü fark ettim ve sistemimde gayet iyi imzadaki gibi fakat baktım çözüm bulamadım cs2 260 fps aldım anlarda %99 fps 160 130 100 90 arasında oluyor fc24 ise 130 fps alıyorum %99 fps 7 30 40 50 arasında oluyor
  6. LenKys

Forum ana sayfada aşşağı kısma inerken kasadan cızırtı sesi geliyor

Arkadaşlar çok tuhaf bir sorun var şu anlik sadece donanım arşivi forum anasayfasında denk geldim böyle bir şeye belki başka yerdede olabilir Bakın mouse scroll ile aşağıya doğru inerken kasada bir cızırtı sesi geliyor durunca kesiliyor ama sadece bu forumda oluyor denemek için instagramda...
  7. LenKys

Bilgisayar açıp kapanıyor

bilgisayarin anakartini yeni değiştirdim PSU dan güç tuşu açtım an açıp kapanıyor açıp kapanıyor (kasadan kessinlikle basmiyorum psudan verdim an oluyor daha) 1672676742 https://drive.google.com/file/d/1HLldidg19ZaDSSkEPTkqLMwD0Xo-bdFq/view?usp=drivesdk 1672677000 @Mehmet Yılmaz hocam neden...
  8. LenKys

başlangıçtan system32 yanlislikla kaldırdım PC açılmıyor

başlangic açılma uygulamasından system32 yanlislikla kaldırdım PC mavi ekran veriyor başlangıç onarma sistem geri yükleme vs hepsini denedim olmuyor sorun şu zaten başlangicta açılan uygulamadan system32 devre dışı bıraktım. gelişmiş komuttan başlangıçta açılması icin system32 nasıl aktif ederim...
  9. LenKys

Belgeler klasörünü D diskine atma

Belgeler klasörünü C diskinden D diskine atmak istiyorum FS22 nin modları var ve bazıları virüslü veya GB yüksek oluyor gereksiz yere SSD dimi yormak istemiyorum. Belgeler + özellikler+konum yapıp + taşı diyorum D diskini seçiyorum fakat şöylebir hata aliyorum(oyun G diskinde kurulu D ye kurdum...
  10. LenKys

FİFA 22 ekran kartı driver hatası alıyorum

aldım hata bu 3 4 saatir sorunsuz oynuyorum 2 kez aynı yerde aynı hatayı verdi sıkıntı ne anladım sistemim tamamen güncel pc imzdamdaki gibi
  11. LenKys

ram mhz artırdıktan sonra pc daha geç açılıyor

şu ramdan var noramlde 3600 mhz ben biostan onu 3800 mhz yaptım auto ayarlar ile voltaj cl felan orjinal açılırken noramlde hiç olmazdı bu şimdi 3 4 saniye söyle oluyor sonra normal açılıyor acaba ram mhz artırmam pc ye zarar mı veriyor tabii ki doğru yapılınca vermiceni biliyorumda benim yaptımda...
  12. LenKys

CPU Kullanımı %100 Sorunu Nasıl Çözülür?

oyun indiriyorum steamdan cpu kullanımı%100 1ay mınıng yaptım sistemle korktum acaba mınıng mi yapıyor diye de yapmıyormuş steam neden bu kadar fazla kullanıyor cpu yu
  13. LenKys

Bios pilini sökmeden bios sıfırlanirmi

Bios pilini sökmeden bios üzerinden bios ayarlarını nasil sıfırlarım msı anakart üzerinden.
  14. LenKys

pc açıldında yaptım oc profili uygulansın

msı afterburner de yaptım oc ayarı pc açılınca asıl ayar olarak açılsın istiyorum gidip 1. profili seçmeden nasıl yaparım
  15. LenKys

yeni mouse aldım msı gm 20 dragon center mausu görmüyor

Yeni mouse aldım rgb ayarı yapmak istiyorum pc den ama görmüyoır dragon center ekran kartını felan kontrol ede biliyorum rgb yi ama mouse olmuyor Normade burda görünmesi gerek ama olmuyor ürün girişide yaptım mouse üzerin rgb geçişi yapabiliyorum tuşlar ile ama ben yazılmdan ayarlamak istiyorum
  16. LenKys

Sistemde m2 ssd var ama yavaş çalışıyor

Arkaşalar sistemimde Kingston A2000 250gb lik m2 ssd var her şey ona kurulu oyunlar felan 125gb lik boş alanı var hizli açılıyor ama pc açılmadan önce şifre var onu girdikten sonra bi anda yavaşlıyor yenile yapıyorum uygulamar bi anda yok oluyor 5 saniyeline bütün ekrandaki uygulamar gözukmuyor...
  17. LenKys

BIOS GUNCELLEMESI YAPTIM GORUNTU GELMIYOR

BIOS GUNCELLEMESI geldi yapıyordum bilgisayar kapatılıyor dedi tamam sonra birdaha açılmadi 20 dk olmuştur klavye maus felan çalışmıyor ekrana görüntü gelmiyor anakartta cpu ledi yanıyor sorun nedir acil bilen varsa yazabilirmi
Top Bottom