Arama sonuçları: *

1. YigitIsTaken

Oyun oynarken donma takılma stutter

Merhaba, uzun bi süredir sadece rust oynuyorum eski bilgisayarımı kasım ayında upgrade ettikden yaklaşık 1-2 hafta sonra bilgisayarımda oyun oynarken arka plandaki uygulamalarda scroll ile kaydırırken takılmalar, bozulmalar ve donmalar yaşamaya başladım. Bilgisayarıma format attım, tüm...
  2. YigitIsTaken

Mavi Ekran Bu dosyaları inceleyebilir misiniz?

Arkadaşımın bilgisayar sıklıkla mavi ekran veriyordu bende minidump dosyalarını yollamasını istedim inceleyebilecek birileri varmı hata kodu ise şu şekilde imiş: (WHEA-UNCORRECTABLE ERROR) Şimdiden teşekkürler https://drive.google.com/file/d/16Zau9Q7QOEwlNw_xMyp1xBhJ2vni05Do/view?usp=sharing
  3. YigitIsTaken

Forza 4 de FPS'm düştü ?!

Valorantda ortalama 230 ve Apex legendsda ortalama 95 FPS alıyorum ancak Forza 4 de max ayarlarda 1 hafta önce 90-100 FPS alırken şu anda ortalama 55 FPS e düştü sebebi ne olabilir ısınma sorunum yok GPU max 73 dereceye çıkıyor CPU ise max 70 dereceye çıkıyor herhangi bir darboğaz sorunu yok.
  4. YigitIsTaken

Garantiye göndereceğim sistemdeki o.c. anlaşılır mı?

Öncelikle selam, yaklaşık 2 hafta önce imzamdaki sistem bozuldu sorun kısaca ("Monitöre sinyal gelmiyor, bazende direkt start almıyor") aldığım yer ITopya'ya götürmek için yeni zaman bulabildim, işlemciye ve ekran kartına O.C. yapılmıştı bios pilini söküp takdım ancak sizce yinede yaptığım O.C...
  5. YigitIsTaken

Bilgisayarımdan görüntü gelmiyor

Selamlar yaklaşık 9 ay önce aldığım sistemimi normalde düzenli olarak kullanıyorum ancak yaklaşık 2 saat önce açmaya çalıştığımda açılmadı kasadaki her şey normal gözüküyor ancak görüntü gelmiyor 2 ayrı monitörde denedim hdmi kablolarını değiştim ama her seferinde sinyal gelmedi yardımcı...
Top Bottom