Arama sonuçları: *

1. MR EE

Çözüldü✓ FN tuşunu shift olarak atayabilir miyim?

Selamlar. Kullandığım bi laptopta shift tuşları hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Bari FN tuşunu feda edip shift tuşu olarak kullanayım dedim. Bunun bir yolu var mı? Teşekkürler.
  2. MR EE

ARGB çift renk çalışma sorunu

Selamlar. Aşağıdaki sisteme sahibim. RGB'de bir arıza meydana geldi. Videoda detaylı gösterdim. Tek renk yapamıyorum. Mesela yeşil seçiyorum kırmızı-yeşil oluyor. Turkuaz seçiyorum mor-turkuaz oluyor. Eskiden böyle değildi. Çözümü nedir acaba? Teşekkürler. Anakart: Asrock X570 Phantom Gaming 4...
  3. MR EE

Viewsonic VX2758-2KP-MHD 27 Yaşadığım Yırtılma Sorunu

Selamlar. Başlıkta da belirttiğim Viewsonic VX2758-2KP-MHD 27" monitörümde nadiren de olsa videodaki gibi yırtılmalar yaşıyorum. Monitörün hep alt yarısında karşılaşıyorum. Daha çok hareketli değil durağan sahnelerde oluyor. Bunun sebebi nedir acaba? Ekran kartı mı yoksa monitörle mi alakalı...
  4. MR EE

Seasonic M12-II Evo 750W Ses Sorunu

Merhabalar. İmzadaki sistem ile birlikte Seasonic M12-II Evo 750W güç kaynağını kullanmaktayım. İştir, güçtür, gönül işleridir derken uzun zamandır PC’ye dikkat etmeye vaktim olmamıştı. Yakın zamanda dikkat ettim ki PSU’da ciddi manada ses sorunu var. Yük altında iken çıkardığı sesi şöyle tarif...
  5. MR EE

Çözüldü✓ Aygıt Yöneticisindeki Bilinmeyen PCI Aygıtları

Merhabalar. Aygıt yöneticisini açtığımda 4 tane bilinmeyen aygıt görüntülüyorum. Bunlar hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Güncellemek istediğimde güncelleme de bulamıyor. Öyle boş boş duruyorlar. Bir fikri olan var mıdır? Sistem özelliklerim imzamda. Teşekkürler.
  6. MR EE

RAM Kullanım Oranım Doğru Değil

Herkese selamlar. Görev yöneticisinde gezinirken tesadüfen fark ettim. Sistemimde 16 GB ram var. RAM'ler çift modül, dizüstü bilgisayar için. MHZ hızları ve CL değerleri aynı. Zamanında kontrol ederek almıştım. Görev yöneticisine baktığımda RAM kullanımı %65 ve 5500 MB civarı gözüküyor. Bu...
Geri