Arama sonuçları: *

1. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

durduk yere siyah ekran verdi ardından monıtor klavye mouse hepsi elektirigi kesildi ama pc çalışıyordu sebebi ne olabilir arada başıma geliyor ?
  2. S

dark souls 3 hakkında

Aşşağıda gordugunuz gibi oyunu xbox kontrolcusu olarak alıgılıyor ama nereden düzeltecegimi bulamadım yardımcı olun lütfen
  3. S

FPS Drop Sorunu

Neredeyse tüm oyunlarda alt tab attıktan sonra oyuna girince 1 fps e sabitleniyor yada 75 e bunun çözümünü bir türlü bulamadım ekran kartı driverileri güncel.
  4. S

Sea of thieves de hata alıyorum

Bu hataları alıyorum oyun resmen açılmıyor hayır diyince oyuna girebiliyorum ama daha gemiye girmeden oyundan atıyor ?
  5. S

PC durduk yere kasmaya başladı ve kapanıp açıldı, şimdi sorun yok, sorun neyde olabilir?

Bilgisayar durduk yere aşırı kasmaya başladı sonra kendi kendini kapattı pc çalışıyordu ama ekipmalara güç gitmiyordu monitör dahil yeniden başlatınca düzeldi sorun hangi parçada acaba ?
  6. S

LEAGUE OF LEGENDS BOZULDU

Bilgisayarım açılırken sürekli geçmek için 5 saniye içinde bir tuşa basın diyor herhangi bir tuşa basmadığım zaman scanning and repairing drive e diyip bi süre bekletiyor ve açılıyor ben genelde geçiyorum bunu ve sıklıkla lol dosyalarında sorun çıkıyor bunların bir ilgisi var mı? Oyun d diskinde...
  7. S

Monitörümde bozulmalar oluyor

Çok sık olmasa da belli aralıklarla ekranımda bozulmalar olmaya başladı 2 farklı hdmi değiştirdim ama sonuç hala aynı sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ramları çıkarıp taktım garantiye yollarsam yardımcı olabilirlermi ?
Top Bottom