Arama sonuçları: *

1. Hasan_Enes

Windows 10 21H1 ekran kartı sürücüsü kurunca Windows boot olmuyor

Windows 10 21H1 ekran kartı sürücüsü kurunca Windows boot olmuyor. Logo geldikten 5-10 saniye içerisinde sistem kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılıyor ve yine aynı durumla karşılaşıyorum güvenli modda ekran kartını devre dışı bırakınca sıkıntısız açılıyor not: Bazen sistem drıver aktif iken...
  2. Hasan_Enes

Ekran Kartı Sürücüsü Yükleyince Windows Önyükleme Yapmıyor !

Merhaba Arkadaşlar Senelerdir Yaşadığım Ve Senelerdir Çözülmeyen Sorunumu Sizlerle Paylaşacağım. Sistemime Windows 10 1809 Üzeri Bir Windows Yüklediğimde Ve Ekran Kartı Sürücüsünü Kurduğumda Windows Önyükleme Yapmıyor (Windows Logosu Geldiğinde Sistem Restart Atıyor Ve Onarım Moduna Geçiyor)...
  3. Hasan_Enes

Windows 10 1809 Üzeri Sürüm Kullanamıyorum

Windows 10 1809 Üzeri Sürüm Kullanamıyorum Ne Zaman 1809 Üzeri Sürüm Yüklersem Windows Logosu Geliyor Ve Pc Res Atıyor Anakart Asus P7P55lx Ekran Kartı Rx 570 İşlemci İ7 870 Ram Kingston 133 Mhz 2+2 4 Gb Ram Psu Fsp Hv Pro 550 Ssd crucial Bx 500
  4. Hasan_Enes

PC'de takılma sorunu

PC'de takılma sorunum var arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate.
  5. Hasan_Enes

Sistemimin Bir Türlü Akıcı Olmaması

Merhaba DA Ailesi Bugün Senelerdir Olan Sorunumu Sizlerle Paylaşacağım Sorun Şu Sistem Hiçbirşeyde Akıcı Değil Oyun Chrome Masaüstünde Bile Akıcı Değil İşlemci=İ7 870 Ekran Kartı=Rx 570 Pulse Itx Anakart=Asus P7p55lx SSD= Crucial Bx500 Harddisk=Wd Blue 7200 Rpm 500 Gb Güç Kaynağı=Fsp Hv Pro...
  6. Hasan_Enes

Windows 10 Ekran Kartı Driver'i Kurulunca Boot Olmama Sorunu

Windows 10 Ekran Kartı Driver'i Kurulunca Boot Olmuyor Ne Yapabilirim ?
  7. Hasan_Enes

Ekran Kartı Driveri Kurulunca Windows Boot Olmuyor

Ekran Kartı Driveri Kurulunca Windows Boot Olmuyor Ama Garantiden Hiçbir Sorunu Yok Olarak Geri Geldi Ne Yapmam Lazım Bütün Testleri Yapılmış Furmark Dan Ses Testine Kadar Ama Sorun Bulunamadı
  8. Hasan_Enes

Online Oyunlarda Kasma Ve Düşük Fps Sorunu

Bu Sıralar Oyunlarda Kasma Sorunu Vardı Sonrasında Online Olmayan Bir Oyunu Yükledim Ve Kasma Olmadığını Gördüm Ultra Ayarlardaydı Sonrasında Bu Kanıya Vardım Online Oyunlarda Düşük Fps Ve Donma Kasmalar Var (CSGO VALORANT ZULA) Bu 3 Oyunların Hepsinde Var Ve Ne Kadar Tesadüfdür Bilinmez Hepside...
  9. Hasan_Enes

Formatan Sonra PC Yavaşlaması

Pc Ye Geçen Günlerde Format Attım Ve Oyunlarda Fps 200 150 İken 50 40 Civarı Dolanıyor Cs Valorant Zulada Hepsi Aynı Harddiske Kursamda Ssd Ye Kursamda Hep Aynı Fps Ne Yaptıysam Yapayım Aynı Slot Değiştirdim Harddiskin Ssd Nin Sata Kablosu Değiştim Ama Hala Durumlar Aynı Normal Kullanımda Hızı...
Top Bottom