Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Fortnite'a girerken bu hatayı alıyorum minidump
  2. TRHasan

Bilgisayar hiçbir tepki vermiyor

Sistem X3440 Hd 5570 Gigabyte h55 ud3h Power tuşuna basmama rağmen hiçbir tepki yok ama klavye ve kulaklık ışığı yanıyor? Sizce sorun ne?
  3. TRHasan

Billgisayarım görüntü vermiyor

Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarımdan kalkarken ayağım kulaklın kablosuna takılmış ve ben yürürken bilgisayar da benimle birlikte geliyordu. Sonra farkettiğimde mavi ekranı gördüm sonra da ekran gitti. Ardından hemen bilgisayarı kapat aç yaptım ve no signalle karşılaştım . Ekran kartını söküp...
  4. TRHasan

Mavi Ekran Hatası Aldım

Not: İşletim Sistemi Windows 8.1 SL 64x Mavi ekran hatası aldım? ilk aldığımda güç kablosunu çektim sonra bilgisayarı başlattığımda yine mavi ekran aldım. Bu sefer de power tuşundan kapattım ve yavaş bir şekilde açıldı
  5. TRHasan

igfxsrvc Module ve HkCmd nedir?

Bu dosyalar nedir? malwarebytes ile sistemi taradım temiz çıktı.
  6. TRHasan

(YARDIM) Ekranı kapatma süresi kendi kendine 20Dk'ya ayarlanıyor!

Ben güç seçeneklerine girip kullandığım yüksek performans ayarlarına girip ekran kapat süresini hiçbir zaman yapıyorum Diyelim bilgisayarımı kapadım geri açtığımda otomatik olarak Ekranı kapat süresini 20dkya alıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? 1612991609 Bi bakın yaw
  7. TRHasan

Mavi Ekran (Blue Screen) Yedim?

@Treyarch @DonanımFikir @Vesemir PCye bakmıyordum bi ekrana baktım yazılar gelip gitti sonra pc açıldı yeniden Bilgisayarınız bilinmeyen bir sorundan dolayı kapandı yazdı altında da bunlar yazıyordu. minidump: 020921-23774-01 (mediafire.com) Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS...
  8. TRHasan

Aygıt yöneticisindeki sarı uyarı işaretli şey ne?

Aygıt yönetici DVD/CD-ROM da bir şey var Donanım kimliklerinde bunlar yazıyor IDE\CdRom_S_T#o2p__D_V_W_S_-_202__________________B01____ IDE\_S_T#o2p__D_V_W_S_-_202__________________B01____ IDE\CdRom_S_T#o2p__D_V_W_S_-_202_________________ _S_T#o2p__D_V_W_S_-_202__________________B01____ GenCdRom
  9. TRHasan

Monitör No Signal Hatası

Bunun hakkında 5 defa falan farklı forumlarda ve burda konular açtım ve cevabımı bulamadım. Olay şöyle başladı 1-2 Gün önce M&B warband'a tekrar girdim ve Çözünürlüğü 800x600e düşürdüm ve No signal hatası vermedi Normalde 1280x720'de oynuyorum. Benim de aklıma Gta 5'te çözünürlüğü düşürünce...
  10. TRHasan

X4 860K ve HD 7770 darboğaz yapar mı?

X4 860K ve HD 7770 darboğaz yapar mı? Yaparsa hangi işlemciyi almalıyım? Anakart: MSİ A68 HM-E33
  11. TRHasan

Ekrana yazı ve çizim yapabileceğim uygulama arıyorum?

Galiba yanlış yere konu açtım neyse konuya dönelim. Fatih kalem gibi bir uygulama arıyorum. Ekrana yazı yazabileceğim , bir şeyler çizebileceğim bir uygulama arıyorum. Kimi fatih kalem indir diyecek ama ben nerden indireceğimi bilmiyorum. Eba'ya baktım ebada vardı ama exe versiyonunu indir veya...
  12. TRHasan

1 tane Minidump dosyası

minidump klasörüne bi gireyim dedim baktım 1 dosya var hemen forumlara yazayım bunu dedim http://www.mediafire.com/file/svi9cjyowu4einf/mini.rar/file
  13. TRHasan

PC bir süre sonra no signal hatası veriyor

PC bir süre sonra no signal hatası veriyor 3 saat falan webde geziyor ekran bi anda kapanıyor ve no signal yazıyor ayrıca ses de kesiliyor ama pc hala çalışıyor. Bu süre oyun veya herhangi bir programda 15dkya düşüyor Ekran kartı yok onboard kullanıyorum. Bu sorun ekran kartı alsam düzelir mi?
  14. TRHasan

Etkileşimli hizmetler algılaması hatası

Bi bakın şu resme 1602826607 cevap yok mu?
  15. TRHasan

Windows başlatılıyor hatası

Sabah PC'yi açtım. Baktım foxconn yazısının etrafında yeşil renklerde noktalar oluşmaya başladı 30 saniye bekledim hala orada takılı kaldı sonrasında bunu foruma yollamam gerektiğini düşündüm telefonla kayıt aldım. Ancak bu sefer windows başlatılıyor yazısında takılı kalıyor. Yardım edin. Bu...
  16. TRHasan

No signal hatası alıyorum?

birden bire monitörde ekran kararıyor , No signal hatası alıyorum güç kablosunu çekiyorum pc'yi açıyorum sorunsuz açılıyor. oyun oynarken 30dk gibi bir sürede oluyor. webde gezerken 4-5 saat gibi gibi bir sürede oluyor. bu sorunu nasıl çözerim pc neden kapanıyor en azından bir cevap yazın
  17. TRHasan

Bu dosyalara ne?(acil cevap)

Bu dosyalar nedir lütfen yardım edin.
  18. TRHasan

Bios güncellemesinden sonra PC'nin bozulma ihtimali var mı?

Bios güncellemesinden sonra Pc'nin bozulma ihtimali var mı? yeni işlemci aldığım için forumlara baktım taktıktan sonraa ne yapılır diye bios güncelle falan yazmışlar. anakartım : foxconn 45cmx regeditte bios version 6.00 PG yazıyor @ByEfe04 @White Ravens
  19. TRHasan

Açılışta No signal hatası

Bilgisayarım windows başlatılıyor yazısından sonra no signal hatası veriyor. 2 gün öncede böyle bir sorun yaşadım. Saat sabah 5 gibi Bilgisayarı kapattım. Saat sabah 11 gibi açtığımda bu hatayı verdi.
  20. TRHasan

PC no signal hatası veriyor.

Bilgisayarım windows başlatılıyor yazısından sonra no signal hatası veriyor. Sabah hiç bir sorun yoktu . Bilgisayarı kapattım. Ablam gece bilgisayarı açık bırakıyor Kapatmasını söylüyorum ama şifre olduğu için bahane uyduruyor Gece pencere kapalıdı. Onboard ekran kartı kullanıyorum. Benim...
Top Bottom