Arama sonuçları: *

1. I

Arkadaşlar w10 arama çubuğu çalışmıyor

Arkadaşlar arama kısmı çalışmıyor ne yapmam gerekli
  2. I

Arkadaşlar valorant istemci düşük fps sorunu

Arkadaşlar oyun sırasında birden istemci düşük fps almaya başladım 3050ti lı laptopumda nedeni nedir driverları güncel
  3. I

Yazısı driverları nasıl buılurum

Arkadaşlar elimde canon pıxma ıp 2700 yazıcı var önceden driver cdsi ile direk yüklemiştik ve yazıcıyı takınca algılıyordu şu an cdyi takıp indiremiyorum yazıcıyı takınca da algılamıyor nasıl kurabilirim driverı
  4. I

Sesler bir anda gidip geliyor

Arkadaşlar jd7100 kullanıyorum bılgısayarda oyun oynuyoruz arkadaslarımla ve bılgısayarın butun seslerı 2 3 sanıye gıdıyor sonra tekrar gelıyor sureklı bu tekrar edıyor ve tekrar ederken pcde 1 sanıyelık donmalar oluyor az önce tekrar dondu ama bu sefer duzelmedı 20 sanıye sonra falan...
  5. I

Klavyemde noktalama işaretleri yerleri değişti

Arkadaşlar noktaya basıyorum slaş çıkıyor ünleme basıyorum soru işareti çıkıyor 1 saat kadar önce böyle değildi nasıl düzelticem
  6. I

Driver güncellemesinden sonra kulaklık çalışmıyor

Az önce driver güncellemesi yaptım ve yapıldığı sırada video izliyordum kurulum tamamlandıktan sonra ses gelmemeye başladı izledğim videodan ve şu an ses alamıyorum
  7. I

Pcyi başlattıktan sonra siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar sabah oyun oynadıktan sonra pcye bi reset atayım dedim ondan sonra res alırken bios ayarlarına girme ekranı geliyor ya o ekranda dondu aç kapa aç kapa düzelmedi bios pilini çıkarıp denedim düzelmedi hdd kablolarını çıkardım taktım ramlere baktım düzelmedi açılınca o bios giriş...
  8. I

Usb kablo ile internet paylaşımı

Android telefonumdan mobil veriyi usb kablo ile her zaman ki gibi kablo ile paylaş dediğimde bilgisayara internet gelmiyor sebebi ne olabilir
  9. I

İphone mobil veriyi pcye aktarma

iphonemdeki mobil veriyi pcye usb ile nasıl aktarabilirim
  10. I

Valorant açılırken Ekran kartınız güncel değil diyor

Arkadaşım ile girerken kendisi sürekli bu sorunu alıyor nedeni nedir kontrol ettiğimizde son sürüm olduğunu görüyoruz
  11. I

Ekran Kartı Bozuk Mu

Arkadaşlar sabah derse girmek için kalktım pcyi açtım her zaman çıkan bi hata vardı yaklaşık 5aydır çıkıyo american megatrends yazısı 1 2 dk bekletip pcyi açıyodu bu sabah hiç açılmadı o ekranda kaldı bios pilini çıkarıp taktım ramleri çıkarıp taktım hdd kablolarını çıkarıp taktım gene olmadı...
  12. I

Arkadaşlar biraz acil bakabilir misiniz

Arkadaşlar pc de american megatrends yazısı çıkiyodu 1 2 dk sonra açılıyodu bu sabah açılmadı kaldı öyle pc kasasını acıp bios pilini çikarıp taktım harddisk kablosunuda çıkarıp taktım pcyi açınca bi ekran geldi bios menu boot menu pc information q flash falan yazıyo gösterdiği tuşlara bastım...
  13. I

PC açılırken ekrana American Megatrends uyarısı geliyor

Arkadaşlar pc açılırken ekranıa American Megatrends yazısı geliyor ve 2 dakika kadar duruyor sonra pc açılıyıor nedeni nedir
  14. I

Açılışta American Megatrends Uyarısı

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben pcyi başlattığım zaman ekrana amerigan megatrends yazan bir yazı ve sembol geliyor ve yaklaşık 1 dakika o ekranda kalıyor sonrasında şifre giriş alanına geçiyorum bunun sebebi nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum .
Geri