Arama sonuçları: *

1. NhympexS

Sanırım windows10 Buga soktum kendi kendine etkinleştirdi .d

Arkadaşlar ben 2 hafta önce almıştım sistemi ve deneme sürümü kurdum kendim bugün bi baktım allta windowsu etkinleştirin yazısı gitmiş özelliklerden bakıyorum orjinal key etkinleştirilmiş olarak gözüküyor .d .d nasıl oluyor bu 1597569748 masrafdan kurtulduk
  2. NhympexS

Nedir bu fxaa msaa

Arkadaşlar selam 1650 Super kartımla Fivem (Gta v bir modu) Oyununda ekran kartımın sadece yüzde 30 kullanılıyordu ve öyle çözüm ararken fxaa ve msaa yı açtım 8x bir şekilde kart kullanımı yüzde yüze çıktı ve fps daha dengeli oldu nasıl daha dengeli oldu darboğaz olduğunda anlık düşmeler...
  3. NhympexS

1650 Super 9100f Darboğaz yapıyor gibi bakabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba şuanki sistemim imzamda yazıyor normal şartlarda 9100f ve 1650 super darboğaz yapmaz biliyorum oyun şuan 900p de ve düşük ayarlarda bu darboğaz yaptırırımı sizce (fivem) Şuan ekran kartını tamamen kullanamıyor çünkü
  4. NhympexS

İkili cool whine hem psu hem gpu

Arkadaşlar merhaba sadece ekran kartından geldiğini sandığım cool whine sesi psu danda gelmekte bu parçalarlamı alaklı yoksa benim elektriğim ilemi yoksa benmi şansızım psudaki cool whine parçalara zarar verirmi
  5. NhympexS

Fps kaç olmalı valorant

Arkadaşlar merhaba gtx 1650 super 8 gb ram 9100f işlemci Valorant oyununda yüksek ayarlar ortalama kaç fps almalı
  6. NhympexS

Sıcaklıklarım normalmi

ekran kartı 1650 super işlemci 9100f ekran kartı google falan açıkken boşta 36 derece oyunda 60 geçmedi işlemci boşta 44 derece oyunda 60-65 arası bana normal geldi sizce bir sorun varmı normalmi her şey
  7. NhympexS

Usb wifi adaptor önerisi

Arkadaşlar yeni kasa aldım bunun için wifi kullanıcam ve 2 oda yanımda modem laptopumda çekim sıkıntısı yok çekim sıkıntısı olmayan hız sorunu yaşatmayacak bir usb wifi adaptör linki atarmısınız çokda pahalı olmazsa iyi olur internetim 30 down 5 up kopma sorunları vs olmazsa iyi olur
  8. NhympexS

75 hz hdmi kablo desteklermi

Arkadaşlar bir sistem aldım ve yanında 75 hz hdmi-vga monitör aldım ekran kartım 1650 Super herhangibi bir hdmi alsam 75 hz görüntü verirmi
Geri