Arama sonuçları: *

1. E

Malwarebytes virüs programını PC den kaldıramıyorum

Başlıktaki gibi virüs programını kaldıramıyorum arkada uygulama ile ilgili şeyler çalışıyor görev yöneticisinden sonlandırmayı denediğimde erişim engellendi yazıyor lütfen yardım edin.
  2. E

ERR_MEM_VIRTUEL_OF_MEMORY hatası

Merhaba arkadaşlar Red Dead Redemption oynarken bir anda başlıkta ki gibi ERR_MEM_VIRTUEL_OF_MEMORY hatası alıyorum ve oyun kapanıyor ve opera'yı açtığımda sayfa yüklenemiyor sayfayı yeniden yükleyin diyor sonra düzeliyor bu sorun dünden beri var önceden hiç olmuyordu lütfen yardım edin..
  3. E

PC kendini yeniden başlatıyor

Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi pc kendini yeniden başlatıyor arkada yoran oyun açık olsun olmasın maalesef kapatıp açıyor ve sonrasında oturumu mu açmak için şifremi girdiğimde hoş geldiniz ekranında çok bekletiyor pc ilk sabahları açtığımda hızlıca yükleniyor ve masaüstüne atıyor ama...
  4. E

exinariuminix.info hatası

pcyi her yeniden açtığımda exinariuminix.info diye bir hata alıyorum neden olabilir acil cevap ?
  5. E

exinariuminix.info hatası

PC'yi her açtığımda otomatik olarak Discord açılıyor tam discord açılılırken solda küçük bir cmd penceresi açlıyor ve karşıma bu hata çıkıyor exinariuminix.info yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri