Arama sonuçları: *

1. Yey_

Windows 10 siyah ekran sorunu

2. Yey_

Pc de usb takma çıkarma sesi geldikten sonra monitörde görüntü gidiyor.

Pc de usb takma çıkarma sesi geldikten sonra monitörde görüntü gidiyor. not: pc çalışmaya devam ediyor klavye kısayolu ile müzik açıp kapatabiliyorum cs:go oynarken gittiğinde ateş edebiliyor yürüyebiliyorum İşlemci: Ryzen 3 2200G Ekran Kartı: Msi RX570 armor Anakart: Msi A320 m PRO-E...
  3. Yey_

Monitörde Görüntü Gitme Sorunu

Pc de usb takma çıkarma sesi geldikten sonra monitörde görüntü gidiyor. not: pc çalışmaya devam ediyor klavye kısayolu ile müzik açıp kapatabiliyorum cs:go oynarken gittiğinde ateş edebiliyor yürüyebiliyorum 1613005127 İşlemci: Ryzen 3 2200G ,Ekran Kartı: Msi RX570 armor Anakart: Msi A320 m...
  4. Yey_

CS GO da var değeri sorunu

cs go da oyun içi var değeri 20 ye kadar çıkıyor internet ile alakalı olmadığından eminim 3 ayrı internet ile test etim driverları vs. güncelledim işe yaramadı 1602797551 İşlemci: Ryzen 3 2200G Ekran Kartı: Msi RX570 armor Anakart: Msi A320 m PRO-E RAM:Gskill Ripjavs V 2400MHz (8x2) 16GB HDD...
  5. Yey_

CS GO Düşük fps sorunu

CS GO da hiçbirşey yapmıyorken normal olan fps iim mouse u hareket ettirdiğimde 40 a kadar düşüyor Var değeride 20 ye kadar çıkabiliyor
  6. Yey_

CS:GO var değeri sorunu

CS:GO da var değerim normalde 0.3 ile 0.9 arasında oynarken birkaç gündür 1.4-1.9 arasında oynuyor mouse u hareket ettirdiğimde 14-15 seviyelerine çıkıyor
  7. Yey_

Pc nin siyah ekranda kalma sorunu

pc açılırken anakart ın logosu geçtikten sonra siyah ekranda kalıyor
  8. Yey_

Klavye tuş sorunu

Klavyemde enter tuşuna bastığım zaman kendisi otomatik olarak shift enter yapıyor google da bir şey aradığım zaman yukarı yön tuşuna bastığım zaman yazdığım metni saçıyor diğer yön tuşları bi işe yaramıyor 1588095642 Edit: mouse da disorders bir kişinin üzerine tıkladığında otamatik taraýıcı...
  9. Yey_

Windows 10 mavi ekran hatası.

bilgisayarım durup duruken mavi ekran vermeye başladı 1 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu sistem şaşırtıcı bir şekilde yük altında değilken mavi ekran hatası veriyor.
Geri