Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Sadece bir uygulamanın ekran kaydını nasıl alabilirim

Arkadaşlar sadece bir uygulamanın ekran kaydını almak istiyorum o uygulamada whatsapp ekran kartım amd (konuyu hangi nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim) arka plana alsam bile ekran kaydını nasıl açık tutabilirim. lütfen hızlı cevaplarsanız çok sevinirim hayat memat meselesi
  2. theAhm3t

Yeşil ekran hatası ve pc kasmaya başaldı

arkadaşlar dün gece pcden disney+ girdim birdem monitörün her yeri yeşil oldu bekledım sonra alt f4 e bastım görüntü gelmedi pcyi kapatıp yeniden açtım pc kasıyor ve benim monitörümden ses çıkısı vardı oda gitti amd driver da gitti (masaüstündeyken sağ tıklayıp girdiğimiz yer) driverı amdnin...
  3. theAhm3t

Amd ekran kartı ayarları yapma

ekran kartı: xfx5700xt ram :16 gb 3200mhz işlemci : ryzen 5 3600 pcye en iyi ayarları nasıl yapabilirim amd ekran kartları için az video var bende buraya yazmaya karar vedim en iyi ayarlar sizce nasıl olmalı?
  4. theAhm3t

pc anlamsız bir şekilde kasıyor

ekran kartı: xfx5700xt ram :16 gb 3200mhz işlemci : ryzen 5 3600 bir sorum olacak işlemci darbogaz yapıyor olabilir mi? şu anda sadece opara gx açık ve bellegın yuzde yirmsini kullanıyor normal mi? mouse kasıyor nedeni sizde nedir
  5. theAhm3t

pc açılmıyor böyle bir hata alıyorum

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key, arkadaşlar ben hdd söktüm bad sector var diye garantiye yolladım yenisini yolladılar bunu söktüğümde başta yazdıgım hatayı alıyorum ve hdd dün geldi taktım ve aynı hatayı alıyorum benim elimde şu...
  6. theAhm3t

CSGO da bu fpsleri almam normal mı ?

işlemcim: ryzen 5 3600 ekran kartı : xfx 5700 xt ram: 16gb 3200 mhz ve aldığım degerler 150 200 250 filan ama çogunlukla 200 fps alıyorum nedeni nedir
  7. theAhm3t

kasadaki fanımdan ses geliyor ne yapmalıyım

kasamdaki fandan ses geliyor bugun temizledim ve halen ses geliyor sanki içinde bir tane vidayı eski takmışlar vida çıkmıyor ne yapmalıyım
  8. theAhm3t

kasamdaki fandan ses geliyor

arkadaşlar bugün sabah pcyi açtığımda kasadan bir tane fanından ses geliyor başka bir şeyden değil fanları kapatınca seste gidiyor çoğu kişi vidası gevşemiş dedi sizce ne olmuş olabilir ve ben ne yapmalıyım kasamın markası game power warrcy
  9. theAhm3t

arkadaşlar fps aşırı düştü nedeni nedir

Arkadaşlar sistemim xfx5700xt ryzen 5 3600 2x8 16gb 3200mhz csgo da 30 fps alıyorum neden aşırı kasma var oyunda dün ise oyunlarda ekran kararıyordu şimdi fpsm aşırı düştü nedeni nedir csgodaki normal fpsm 300 dü
Top Bottom