Arama sonuçları: *

1. Cüneytt

Laptop ve wifi sorunu

Arkadaşlar is yerinden bir abinin laptopuna RAM ve SSD yükseltmesi yaptım ve format ile Windows 10 temiz kurulum yaptım Update'lerini yaptım verdim. 1-2 gün sonra verdiğim kişi wifin hızının ani olarak düştüğünü ve komple hiçbir şey yapamadığını söyledi. Bende evde denemek için laptopu aldım...
  2. Cüneytt

PC açılırken biosa gidiyor

Arkadaşlar Am5 bir sistemim var bios güncel ramler default ayarlarda.Samsung 980 pro 1tb, Kingston M2 SSD 1 TB.Samsunga kurulu Windows.Pc yi açıyorum biosa gidiyor ve M2 SSD yi görmüyor bootta hiçbirsey yapmadan Ctrl alt delete yapıyorum sistem yeniden başlıyor bu sefer normal PC açılıyor.Bazen...
  3. Cüneytt

Sistem yüke girince siyah ekran veriyor

Arkadaşlar ilk önce bu problemi DotA oynarken ekranın birden siyaha dönmesiyle yaşadım ardından PC'ye reset atınca beni BIOS'a atıyordu sürekli. Bende yeni BIOS güncellemesini yaptım problem yine aynı. Bende eski BIOS sürümüne dönüp format atıp Windows 11'e geçtim driverlarini falan güncelledim...
  4. Cüneytt

Yeni Işlemciyi Görmeme Hatası

Arkadaşlar bir abinin oğluna AM5 sistem topluyordum SSD gelememişti daha sistem çalışıyor mu diye kontorl edeyim dedim SSD'yi takmadan çalıştırdım görselde ki hatayı aldım anakart işlemci her şey sıfır anakarta BIOS mu atmamız lazım kullanmadan önce? Anakart ASUS TUF B650M işlemci Ryzen 5...
  5. Cüneytt

Asus selected file is not a proper bios hatası

ASUS ROG STRIX B550-E anakartım var ve flash ile BIOS güncellerken bu hatayı alıyorum sürekli flash bellek FAT32 CPU Zden anakartın modelini kesin olarak kontrol ettim indirdiğim sürüm en son sürüm bir önceki sürümü indirmeyi denedim onda da aynı şeyi verdi yardımcı olursanızı sevinirim.
  6. Cüneytt

Bilgisayara reset atmadan görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar bu problemi en az 3 aydır yaşıyorum bilgisayarı başlatıyorum anakartım ASUS ROG B550-E bu arada anakartımın üzerinde hataları gösteren bir ekran var. Neyse PC'yi başlattığım zaman anakartın ışığı ilk önce kırmızı yanıyor ve sonra sabit turuncuda kalıyor PC'nin bütün ışıkları yanıyor...
  7. Cüneytt

Tek bilgisayarı 2 farklı bilgisayar olarak kullanmak

Arkadaşlar söyle bir sistemim var; RTX 3070, Ryzen 7 5800X, 16 GB 3600MHz RAM,(2X)1TB M.2 SSD, ASUS ROG STRIX B550-E anakart, 27 inç bir monitörün onun yanında da bir TV var Corsair cxf 750+80W PSU var. Ben bu PC'yi 2 PC olarak kullanabilir miyim atıyorum 1 tane daha ekran kartı alıp örneğin GTX...
  8. Cüneytt

Bilgisayarımın değeri nedir ?

Corsair 4000D siyah kasa , Corsair PSU 750W, 16 GB 3600MHz CL 16 G.Skill RGB RAM'ler, ASUS ROG STRIX B550-E anakart, Lian Li galahad 240 mm sıvı soğutucu, AMD Ryzen 7 5800X, Samsung 980 Pro M.2 SSD 1TB, MSI GTX 760 ekran kartı. Arkadaşlar sistemi uzun vadede ekran karti alamayacak gibi olduğum...
  9. Cüneytt

Mönitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar, RX 5600XT ekran kartimi sattım. Satmadan önce de DDU ile güvenli moda driveri kaldırdım sonra yeniden başlattım falan her şey on numara. Driveri kaldırdıktan sonra söktüm ekran kartını, alıcıya teslim ettim. Anakartim ASUS B450M Dragon'dan HDMI girişinden görüntü almak istedim. PC'yi...
Geri