Arama sonuçları: *

1. W

Aygıt yöneticisine girmiyo

Arkadaşlar merhaba Windows 7 li bir laptop kullanıyorum arama kısmına aygıt yöneticisi yazıyorum görünüyor ancak girmiyor sorunu nasıl çözebilirim
  2. W

Laptop Açılırken Bu Ekranda Kalıyor

Merhaba dostlar laptobum Toshiba marka ve açılırken şu ekranda kalıyor belli bir süre sonra tekrar başa sanıryor aynı şekilde yardımcı olursanız sevinirim
  3. W

Laptop tan sen gelmiyor

Merhaba Dostlar ; Tatile çıkmıştık hiç bir sorun yoktu ancak eve gelip laptop'u mu açtığımda ekte belirttiğim gibi bir hata aldım ne yaptıysam ses çıkmadı hiç bir şekilde ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum Not : Driverler güncel
  4. W

Korumalı Flash Bellek Nasıl Çözülür

Merhaba Arkadaşlar ; Diskimi biçimlendirmek istediğimde RAW formatında olduğunu öğrendim anladım ancak ne diskin içine girebiliyorum nede cmd 'den tarama yapabiliyorum ne yapmalıyım yine cmd den "G/Ç hatası alıyorum" yardımcı olursanız sevinirim
  5. W

Kasa açık ama görüntü yok

Arkadaşlar Merhaba benim kasamda tüm her şey aktif halde çalışıyor ancak görüntü alamıyorum ekran kartı fanı işlemci fanı ve kasa fanları çalışıyor az önce de söküp tekrardan taktım ama yine de görüntü alamadım. biosa girdiğim de de bilgisayar tüm parçaları görüyor ama neden görüntü alamıyorum...
  6. W

Bitcoin Madenciliği Hakkında Bilgi

Her kese selamlar dostlar :) Bitcoin madenciliği hakkında birkaç video izledim ve etkilendim açıkcası ardından araştırma da yaptım kendimce ama hâlâ aklımda birkaç soru var 1. Anakarta aynı marka ve model ekran kartı mı takmalıyız 2.Diyelim ki elektrikler gitti ne olucak en baştan mı başlicam...
Geri