Arama sonuçları: *

1. morocco

Laptop'a format attıktan sonra wifi bağlanamama

Laptop'a windows7 temiz kurulum yaptım. Sabahtan beri wifi driverı indirmeyi deniyorum fakat hala wifi yerine bilgisayarın üstünde X sembolu olan sembol gözüküyor. Model Asus X55A. Hangi driveri indirmeliyim?
  2. morocco

Office programları açamama sorunu

Bir office dosyası açmak istediğimde beni Google'ye yönlendiriyor. Eskiden direkt bilgisayarda uygulamayı açabiliyordum. Ne yapmam gerekiyor ? İnternette herhangi bir bilgi bulamadım. Dosyaya tıkladığımda office açılıyor ardından Google üzerinden dosyaya erişim sağlıyorum yani. Bilgisayarda o...
  3. morocco

Kulaklık ses seviyesinin ayarlanamaması

Merhabalar, Ses seviyesi kaç olursa olsun %100 olarak çıkıyor ses. Değişmiyor yani. Kulaklıktaki menüden yaptıgımda da ses seviyesi değişmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. morocco

USB Aygıtı Tanınamadı - Hata Kodu 43 Sorunu

Bilgisayarın usb portlarının hepsi çalışıyor fakat klavyeyi taktığımızda aygıt yöneticisinde "Bilinmeyen Usb aygıtı" sorunu ortaya çıkıyor.Üstüne tıkladığımızda ise hata kodu 43 sorunuyla karsılasıyorum. İnternetteki çözümleri denedim fakat pek yardımcı olmadı. Yardım edebilir misiniz ?
  5. morocco

[ACIL YARDIM] Bilgisayar Ekran Gelmeme ve BIOS girmeme hatası

Bi laptop var, onarım hatası veriyordu ben de gelişmiş seçeneklerden sıfırladım. Ama malesef sıfırladıktan sonra siyah ekranda kaldı. Suan caps lock ısıgı yanıp sönüyor. Bilgisayar açılırken ne hp logosu geliyor,ne de bios tusuna bastıgımda bios'a giriyor ne yapmam gerek. Yardım ederseniz...
  6. morocco

Playstore dolandırıcılığı 🙂

PlayStore'den pes 2021 almak istemiştim. Sıparıs onayından sonra odemeyı de yaptım,fakat ne siparişlerim kısmına ne de e-mailime ürün aktivasyon kodu gelmedi. Hesabımdan para çekilmesine rağmen sipariş başarısız diyor. Müşteri hizmetleri ile konuşmak istediğimde de ev interneti kullanıcı...
  7. morocco

Fortnite drop sorunu

Fortnitede 100 150 FPS arası alıyorum fakat asırı derece FPS DROP yiyorum bunu nasıl cözebilirim? sistemim imzada 1604038999 Gta 5,CS,Valo,FallGuys,RocketLeague oynarken olmuyor,yalnızca fortnitede yasıyorum bu sorunu
  8. morocco

G-SYNC / FreeSync olmayan monitörlerde ekran yırtılması önlenebilir mi?

23.8" 75HZ Monitör kullanıyorum fakat oyunlarda ve izledigim videolarda ekran yırtılması aşırı derecede belli oluyor.Bunu önlemenin bir yolu var mıdır? -FPS Sabitlemeyi denedim işe yaramıyor.
  9. morocco

(ACIL) Kasa Sigorta Attırıyor

Bilgisayarı dun aksam kullanıyordum, sabah kalkıp pcyi açmaya kalktıgımda odamın sıgortasını attırdı. Ayrıca normalde klavye yanmazken artık kasa kapalıyken bıle klavye ısıgı yanıyor,pcyi baslattıgımda ise görüntü gelmiyor ve kasa ısıgı yanmıyor
  10. morocco

DDU Kullanımı Hakkında (acil)

DDU'ya girdigimde beni mod secimine atmadan guvenlı modda calıstıramdınız,lutfen yenıden baslatın dıyor. Ne yapmam gerek?
  11. morocco

Monitor ekran dalgalanmasi

Monitoru yeni aldim fakat oyunlarda ekran dalgalanmasi yasiyorum. Bilgisayarda hdmi soketine hdmi to vga donusturucy taktim onu kullanıyorum acaba sorun donusturucu yuzunden midir?
  12. morocco

HDMI to VGA sorunu

Kalitesiz HDMI to VGA kullanırsak neler yaşarız? 1601135548 HDMI to VGA ile monitorumu kullanıyorum ve oyunda sureklı dalgalanma yasıyorum acaba bu yuzden mıdır?
  13. morocco

GSYNC VE FREESYNC ekran yırtılması

Monitorumde gsync veya freesync yok. VGA ile bagladim ve ekran yirtilmasi(tearing)yasiyorum,bunun bir cözümü var mıdır?
  14. morocco

Oyunda ekran dalgalanması

Merhaba, bugün valoranta girdigimde oyunda ekran kayması oldugunu farkettim. İnternette bulunan cogu yöntemi denedim fakat hala gecmedi.Ne yapmam gerek Monitör: 1080p 75hz ekran kartı: 1650 Super
Top Bottom