Arama sonuçları: *

1. FBMI

BİOS ekranına girilmiyor

Arkadaşlar selam. İşlemci değiştikten sonra BİOS ekranına giremiyorum. Siyah ekranda kalıyor. Kurtarma seçeneklerine bile giremiyorum. MSI B350M Pro-vd plus vs R5 5600 kullanıyorum. Secure Boot aktif etmem gerekiyor ve BİOS update atmak istiyorum.
  2. FBMI

Sistem mavi ekran verip kapanıyor

Yoğun işlem altında bilgisayar saniyelik takılmalar yaşıyor. Örneğin LoL istemcisine tıklıyorum ya da CS2 oynarken tam o esnada “tırrttt tırrrtt” diye teklemeye başlayıp görseldeki mavi ekranı veriyor. Bu hata nedir ve nasıl çözebilirim? GTX1070, R5 2600 ve MSI B350M Pro-vd plus kullanıyorum ve...
  3. FBMI

Xmp özelliğini açtığım zaman pc kapanıyor

Olayı şöyle özetlim.Ramlerim 3000 mhz ama 2666 mhz çalışıyor.Ben de bıos üzerinden xmp özelliğini açıyorum.Fakat bazen bilgisayar açıldıktan hemen sonra bi anda 3 saniye donuyor sonra kendini resetliyor fakat ekran gelmiyor.Ben de kapatıp açıyorum ve sonra düzeliyor ama ara sıra oluyor bu...
  4. FBMI

Belirli saat içinde kasadan tık tık sesi

Başlıkta da belirttiğim gibi hep belirli bir saatte tık tık sesi geliyor.Yani ben öyle fark ettim.Saat akşam 9 civarı olunca o ses gelmeye başlıyor.Hard disk ya da psu diyorlar ama bir türlü çözemiyorum.Ses devam ederken bilgisayarı kapatırsam o seste yavaşlayarak gidiyor 2 saniye içinde.Mesela...
Geri