Arama sonuçları: *

1. M

Windows pin kaldıramıyorum

Internetteki tüm adımları denememe rağmen pin kaldırmaya gidiyorum pinimi unuttum deyip tekrar kaldır yapıyorum kalkıyor Ondan sonra Windows güvenlik bildiriminde o kırmızı ünlem işareti gözüküyor bilgisayarı tekrar açtığım zaman zorla bana pin koy duruyor windows ne saçma pini nasıl...
  2. M

Mavi Ekran İyi bir sisteme rağmen fps drop yiyorum

Beyler ortalama bir sisteme sahip olmama rağmen yıllardır oynadığım valorant ve lol de fps drop yemeye başladı 200-300 fps altına düşmeyen oyun 140 lardan bir anda 80 şere düşüyor ama 80 gibi değil inanılmaz kasıyor donuyor oyunu silip tekrar yükledim virüs taraması yaptım az bir şey geçti silip...
  3. M

Valorant van84 hata kodu

2 haftada bir benzer hatalar alıyorum ve oyunun ortasında atıyor belki de 7-8 kere yaşamışımdır oyunu silip tekrar yükleyince sorun çözülüyor ama bıktım artık yok mu çözümü fotoğrafda belirttim hataları veriyor tekrar girmeye çalışınca ise sunucu bağlantısı bulunamadı diyor
  4. M

Bıktım bu İnternet bağlantısı bulunamadı hatasından

Valaront, Lol ve csgo oyunlarında sunucuya bağlanamıyor yada İnternet bağlantısı bulunamadı hatası alıyorum aradım fotoğrafını koydum Türk Telekomla konuştum online oyun kısıtlaması koymuş babam 4 ay önce ama bugün kaldırdık ona rağmen hata devam ediyor. Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir...
  5. M

pes 2019 kol görmüyor

beyler 2 tane gamepad var pes 2020 de kolları görüyor ama pes 2019 da sadec 1 tanesini görüyor netten baktım çözemedim ne yapmam gerekiyor? (dosya konumunu açıp kontrol cihazı ayalarlarıda denedim olmadı)
  6. M

driver kurulumu gerçekleşmiyor acil yardım

2.konu açışım hala kimseden cevap yok yeni ekran kartı aldım kendim taktım rx570 sapphire pulse 8gb modeli amd sitesinden doğru driverı indiriyorum ama yükleme ekranında kalıyor ve ayarlada sistem bağdaştırıcıda ekran kartı gözükmüyor sorun ne
  7. M

Ekran kartı driver kurulmuyor

Beyler geçen de açmıştım konu sistemime yeni ekran kartı aldım model sapphire rx570 pulse 8gb driverı amd sitesinden indiriyorum görüntü var ama amd radeon software yükleyicide yükleniyor ama bir türlü bitmiyor yükleme acil yardım Not:ayarlarda ekran kartı gözükmüyor ekran kartını ben taktım...
  8. M

Kafayı yicem

Kafayı yemek üzereyim daha 2 hafta önce topladığım pc hayvan gibi hızlı çalışıyordu M2ssd var sonra daha yeni başlattım pc yi 10 saat falan sürdü herhalde başlangıç ekranında hoşgeldin yazısıyla sonra wifiye bağlanamıyorum ses yok ne hoporlar ne kulaklık algılamıyor bile program kaldırayım dedim...
  9. M

userbenchmark sonuçlarım kötü çıktı

UserBenchmarks: Game 12%, Desk 53%, Work 30% CPU: AMD Ryzen 3 1200 - 45% GPU: AMD Radeon HD 5450 - 0.8% SSD: Adata SX6000LNP 128GB - 118.6% HDD: Toshiba DT01ACA100 1 1TB - 74.1% RAM: Adata DDR4 3000 1x8GB - 43.7% MBD: Gigabyte GA-B450M S2H arkadaşlar sonuçlar bu şekilde çıktı işlemci %50nin...
Geri