Arama sonuçları: *

1. H

Coil Whine Probleminin Önüne Geçmek Mümkün Olabilir mi?

Bugün gözlemlediğim ve aklıma başlıktaki soruyu getiren bir durumu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Battlefield 5, Battlefield 1 ve World of Tanks oyunlarını oynarken coil whine problemi vardı. Malum saydığım oyunlar sistemi fazlasıyla yük altına sokan oyunlar. Şimdi oynamaya başladığım...
  2. H

Karnel-Power Hatası Hakkında

Yakın bir zamanda Sapphire 5600XT'e geçiş yaptım. Öncesinde de yine Sapphire 5500XT kullanıyordum. Oyun oynarken bazen hergün bazen belirli aralıklarla sistem kendiliğinden resetleniyor. Olay Günlüğünde hata ile ilgili aşağıdaki detayları çıkarabildim. Bunun sebebini öğrenme şansımız var mı? -...
  3. H

Sistemimde Kullandığım PSU ve Ekran Kartı Seçimi?

Selamın aleyküm cümleten. Ryzen 5 3500X / Gigabyte B450M S2H / Sapphire RX 5500XT 8GB / Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz RAM / 1TB 7200RPM HDD olarak kullandığım sistemimde 600W Bronze PSU mevcut. Oyun ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılayabilmek adına 5600XT yada 5700XT kartlarından birini...
  4. H

Driver Güncellemeleri Hakkında

Cümleten herkese selamın aleyküm. Bilindiği üzere piyasada çeşitli driver güncelleme programları mevcut. Çeşitli forumlarda bu programların işe yaradığı veya tamamen sisteme zararlı olabileceği konusunda bir çok tartışma konusu mevcut. Hal böyle olunca insan ikilemde kalmıyor değil. Başta...
Geri