Arama sonuçları: *

1. Y

Yeni aldığım bilgisayar gereğinden çok kasıyor

Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım vardı bende güvendiğim bir arkadaşımla bilgisayarları takas ettim. Özellikler: İ7-10700F Gigabyte Z490 (model bilmiyorum) Galax RTX2060 (1 ay içinde ikinci el bir 3060 falan alıcam) Corsair Vengeance 16GB Tek Slot 3000MHz Netac 1TB Ssd Thermaltake View Kasa ve...
  2. Y

İçinde bilgilerim olan ssd'yi bilgisayarım görmüyor

Geçenlerde bilenler bilir bir konu açmıştım bilgisayarım açılmıyor diye. Çok şükür onu çözdüm ama şimdi yen bir sorunla karşı karşıyayım. daha çok bir müdahale yapmadım ama kabloları tam takılı tekrar kontrollerini yaptım ve disk biosta gözükmüyor. pcmi formatlayına geçmişti diğer sorunum ama...
  3. Y

Çözüldü✓ Dün gece yatmadan önce çalışan bilgisayarım açılmıyor

yani az çok anlıyorum bilgisayardan tüm kabloları bir sök tak yaptım psu kapat aç yaptım şu reset sw falan o kabloları sök tak yaptım ekran kartını da söküp geri taktım ama power butonuna bastığımda bilgisayarım açılmıyor abi
  4. Y

Çözüldü✓ Anakartımda vga ışığı yanıyor ama görüntü var

kapat aç yaptım bilgisayarı, ramleri temizledim ekran kartını sök tak yaptım ama vga ışığı yanmaya devam ediyor ve görüntü de var ne yapmalıyım sizce 1668350115 görüntü kablosunun bağlı olduğu portu değiştirince gitti
  5. Y

Pc fanımı yağlamak??

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır aralıksız kullandığım pc fanlarımın 2 tanesi böyle zar zar zar sesler cıkarıp cok dusuk rpm'lerde dönmeye basladı. Elimle bir süre tuttuktan sonra kendiliğinden dönmeye başlıyor. Babamında bilgisayarlarla arası var o böyle bir yağ türğü olduğunu söyledi. Varmı...
  6. Y

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Reklam Virüsü Girdi Tarama Yapınca Ses Aygıtlarım Silindi

Arkadaşlar arkadan reklam virüsünün çalacağı tip bir ses geldi hemen kaspersky yükledim hızlı tarama yaptım 1 tehdit buldu dedim çöz çözmek için veritabanı güncellemesi istedi onu yaptım bilgisayarınızın yeniden başlatılması gerekiyor dedi bilgisayarı yeniden başlattığımda hiçbir ses aygıtım...
  7. Y

Laptopum Anlamadığım Şekilde Kasıyor ve Donuyor Neden?

Dün başladı sorun olmaya i5 8300h ve 1050ti var laptopta dün zaten anlamsız şekilde abartı sıcaklıklar gördüm laptopumda (100 derece) laptopa zarar gelmiş olma ihtimali varmıdır? (garantisi bitmedi garantiye göndermem gerekir mi) yaşadığım sorunlarıda anlatayım biraz, mesela bu yazıyı yazarken...
  8. Y

Microsoft Storeden Hiçbir Uygulama İnmiyor

Ne Bir Uyarı Ne Bir Hata Veriyor Forza Horizon 4 İndiricem Yükle Diyorum Diski Seçiyorum Ama Hiçbirşey Olmuyor. Örnek: Yükle Diyorum. Örnek: Ondan Sonra Tekrar Aynı Yere Atıyor. Örnek: Tekrar Buraya Atıyor. Dediğim Gibi Ne Hata Ne bir şey Var. Not: 1 aydan fazladır bu sorunu yaşıyorum her...
  9. Y

Pcyi Açtığımda Arkada Ad Kullanılamıyor Müzik Çalmaya Başlıyor

arkadaşlar açtım pcyi tam dcye girdim arkadan müzik sesi gelmeye başladı. Açtım Ses Karıştırıcısını Ses Ad Kullanılamıyor diye bir uygulamadan geliyor, Simgeside yok. Örnek: Çözüm Yolu Varsa Söyler Misiniz? 1608914635 @crazyreign valla reis modmuşsun rahatsız ettiysem kb 1608914756 @Mehmet...
  10. Y

gtx 1060 ve i7 2640 darboğaz yapar mı?

arkadaşın arkadaşının sistemiymiş bana soruyo ama 2640 yazınca laptop işlemcileri çıkıyo size sormak istedim o yüzden
  11. Y

Mikrofondan kendi sesimi duyuyorum

arkadaşlar windows benim mikimi kullanıyor ve kendi sesimi kulaklığımdan duyuyorum nasıd düzeltirim
  12. Y

Mikrofonum ses almıyor

arkadaşlar rampage alpha x 7.1 kulaklığa sahibim ve 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ama şuan ses almıyor aygıt yöneticisindede görnüyor sorun gider diyorum ama sorun bulunamada diyor çözüm nedir? 1606717863 görünüyor*
  13. Y

Kasamın üst fanı dönmüyor

Selam arkadaşlar, Kasamın ön tarafındaki 3 fandan en üstteki dönmüyor, Psu Sistemim için gayet yeterli hatta fazla bile, anakart girişlerinde sorun yok, psuda sorun yok, arkadaki fan bağlama şeysinde sorun yok. Ne Yapmalıyım? Foto isterseniz atabilirim.
  14. Y

fanı nasıl kasasından çıkartırım

Bu fanın beyaz kısmını siyah kısımdan ayırcam takıldığından dolayı ama kırarım diye korkuyorum direk çekeyimmi ?
  15. Y

Bilgisayar kasamın üst fanı dönmüyor

Bilgisayar Kasamın Üst Fanı Dönmüyor Kasa Modelim Thermaltake Versa J23 Sizce Neden Olabilir ?
  16. Y

Değerlerim Normal Mi?

Bilgisayar tamamen boşta dururken çektim
  17. Y

Sistemim Darboğaz mı?

İntel İ5 4460 3.2Ghz işlemcim var ve rx 570 8gb ekran kartım var Sizce PC darboğaz mı?
Geri