Arama sonuçları: *

1. koray1234

Pc sizce niye kapandı

Arkdasalr Pc kapandı oyun oynarken bianda sonra açmaya çalıştım açılmadı arkadan kasanın güc kablosunun cıkartıp geri soktum açıldı sizce bu neden oldu ?
  2. koray1234

Oyun oynarken görüntü gidiyor

Oyun oynarken bazen 10 dk sonra bazen 2 saat sonra ekran gidiyor sonra reset tuşuna bastığım da 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyo açılmıyo açma tusuna basılı tutup kapatınca açılıyo o ses cıkmadan bütün sistemi stres testi yaptım sıcaklıklar normal 1 saat yaptım kapandı
  3. koray1234

oyunlarda drop ve doku yüklenme sorunu

sistemim ryzen 5 3600 rx580 8gb 16gb ram 500gb m2 ssd var forza horizon 4 de girdim arabının tekerlekleri yüklenmedi valoranta dokular yükleniyo ama biraz geç oluyo sorunu anlamak için ekran kartını değiştridim rami değiştirdim ssd diyi değiştirdim aynı sorun gene var işlemcim bozuk olabilir mi ?
  4. koray1234

mavi ekran sorunu yardım edebilirmisiniz

bilgisayarım 2 kere mavi ekran verdi yakın zamanda ve sebebini merak ediyorum bu işten anlayan arkadaşlar yardım edebilirmisiniz minidump dosyam bu 091322-8484-01.dmp
  5. koray1234

Driver güncelleme driverfix

Driverfix diye bi uygulama buldum eski driverleri buluyo ama indirmek istediginde para istiyo bende bu uygulamayı kullanarak eski deriverları bulup interneten kendim indirmeyi düsünüyorum ama bu uygulama virüslü müdür acaba
  6. koray1234

pc açılırken mavi ekran verdi

1 ay içinde pc açılırken 2 kere mavi ekran verdi minidump dosyamı buraya koyuyorum anlayan arkadaşlar bakabilirmi https://drive.google.com/file/d/1HeUyD5z5Ce-0S0S3eKwfCp7M-_egtbPQ/view?usp=sharing
  7. koray1234

pc açılırken mavi ekran verdi

bilgisayarı normal açtım bikere mavi ekran verdi bidaha da hiç vermedi neden mavi ekran verdiği bulabilirmiyim ?
  8. koray1234

Bilgisayar kendi kendine kapandı

Pc de oyun oynuyodum kendi kendine pc kapandı sonra dügmeye bastıgımda acılmadı kasanın arkasındaki güc kaynagı dügmesini kapatıp actım pc acıldi sizce neden oldu bu
  9. koray1234

Kayıt defteri yedeğini kabul etmiyor

Kayıt defterinde biseyler yapmak istiyorum bu yüzden yedek aldım ama yedeği kullanmaya calıştıgımda iznin yok gibi sinden biseyler yazıyor
  10. koray1234

Bilgisayar acılmıyo yardım

2 gündür pc in düğmesine basıyom fanlar dönüyo ama görüntü gelmiyo 2 saniye sonra kendini kapatıyo sonra bidaha basıyom açılıyo bu neden olabilir
  11. koray1234

Bilgisayar açıkken şartel attı bişey olur mu ?

Bilgisayar acıken 4 kere art arda elektrik gitti bişey olmuşmudur şuan çalısıyo ama ilerde sorun yaparmı
  12. koray1234

Bilgisayarım neden windows 11 desteklemiyor

Bilgisayarim windows 11 yüklemeye calistim ama bana desteklemiyor diyo bitane programdan baktım o kırmızı carpılar yesil olması gerekiyomus onlari nasil yesil yapcam
  13. koray1234

Epic Games GTA 5 Açılma Sorunu

arkdaslar öncelikle bunu nasıl anlatıcagimı bilmiyorum ama anlatmaya çalışcam şimdi ilk olarak ben epic games den gta 5 aldım ve indirdim sonrada gogle den cheatengine indirdim ve oyunda para hilesi yaptım sonra cheatengine vürüs lü cıktı mesela valorant tıklıyodum gta 5 acılıyodu gogle...
  14. koray1234

bilgisayarımda virüs var ?

öncelikle merhaba benim pc de bazen acdıgımda işlemcimin performansı yerlerde oluyo normalde 4ghz olması gerekirken 1ghz oluyor pc i yenden baslatınca düzeliyor bide mesala valoranta tıklıyom ama gidiyo gta 5 acılıyo bun dada yeniden baslatınca düzeliyo sizce neden oluyo 1620844663 he bide...
  15. koray1234

overclok yapmak istiyorum

amd athlon x2 II 250 islemciye overclok yapmak istiyorum yardim edecek varmi
Geri