Arama sonuçları: *

1. Earwven

Kasadan Gelen "Çıt Çıt" Sesi

Güçlü oyunlar oynadığımda çıt çıt sesleri geliyor. Ramleri taktığımızda çıkan ses gibi.
  2. Earwven

Da-Sistem 3 FPS Düşüşü

Normalde fornite'da sabitleyiciyi açtığım için 60 fps almam gerekiyordu fakat dönüşlerde 45 fps'e vs. düşüyor 2 gün önce böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir ?
  3. Earwven

Önceden Aldığım FPS'leri Alamıyorum

Fornite'da fps'i sabitlediğim için 60 fps sabit almam gerekirken 50 fps'e vs. düşüyor sebebi nedir acaba ? 1660 Super + r5 3600 var
  4. Earwven

DA-SİSTEM 3 No Signal Hatası

Sabah sistemi rahat bir şekilde kullanıyordum sonra kapattım bahçeye çıktım kardeşimle top oynadık eve geri geldim sistemi çalıştırdım No Signal yazısı geldi. Kabloları çıkar-tak yaptım düzelmedi. Ramleri çıkart-tak yaptım düzelmedi sizce sorun ne?
  5. Earwven

Sistemden 3-4 Dakika Aralıkla "Bip" Sesi Geliyor

Da-Sistem3 sahibiyim az önce bilgisayarı başlattığımda "Atari oyunlardaki vurma efekti gibi veya kedi sesi gibi" bir BİP sesi geliyor nerden geliyor olabilir bu ?
  6. Earwven

Sistemden 3-4 Dakika Aralıkla "Bip" Sesi Geliyor

Da-Sistem3 sahibiyim az önce bilgisayarı başlattığımda "Atari oyunlardaki vurma efekti gibi veya kedi sesi gibi" bir BİP sesi geliyor nerden geliyor olabilir bu ?
  7. Earwven

Kasamdan "Helikopter" Sesi Geliyor

Evet başlık biraz saçma ama cidden helikopter pervanesi gibi ses geliyor.
  8. Earwven

Çıkan Sesin Sebebi/Sonucu Nedir?

Dün akşam ve gün boyu bu ses gelmekte. (Cızırtıdan bahsediyorum "JRRRR" gibi)
  9. Earwven

Kasanın Arkasından Cızırtı Geliyor

Dostlar sanki yüksek hızda dönen bir pervaneye tahta temas ediyor gibi veya içine cips atılmışta parçalanıyor gibi bir ses geliyor tam anlatamadım ama :D. "JRRRRT - JRRRRT" gibi bir ses geliyor aralıklı olarak. Ayrıca videoya çektim o videoyu buraya nasıl iletebilirim? DC'si var mı buranın?
  10. Earwven

Sistemin Arkasından Bir Cızırtı Geliyor

Dostlar dün sistemi açayım dedim kasanın arkasından bir ses geliyor sanki fanlara bir şey çarpıyor da ses çıkartıyor gibi. Neyse dün akşamdı zaten uyudum sabah kalktım sistemi temizledim şimdi o ses devamlı olarak gelmiyor fakat arada bir tekrar ediyor sizce İtopya'ya götürmelik bi durum var mı...
  11. Earwven

Odamda Yanık Kokusu Aldım

Dostlar Gta5 oynuyodum bi anda odamda yanık kokusu aldım sistemden geldiğini düşünürek hemen sistemi kapattım ardından PSU düğmesini de kapattım. Kasayı resmen k9 köpekleri gibi kokladım :D ama kasa normaldi yanık kokusu yoktu. sistemi tekrardan açtım bi sıkıntı falan olmafı şimdi kapattım...
  12. Earwven

Test Sonuçları Nasıl?

Dostlar furmark+prime95 testini 1 saat boyunca açık tuttum GPU:75-76 CPU:85 derecelerinde dolaştı iyi mi?
  13. Earwven

Test Sonucu Değerler Nasıl?

Dostlar furmark+prime95 testini yaklaşık 1 saat boyunca açtım CPU:85'lerde dolaştı GPU:75-76 bu değerler iyi mi?
  14. Earwven

Sisteme Yaptığım Test Sonuçları

Dostlar da sistem3 aldım 1 saattir furmark + prime95 testi yapıyorum GPU: 75-76 dereceleri gördü CPU:85'lerde dolaştı sizce değerler kötü mü ?
  15. Earwven

Yeni Sisteme Gereken Testler

Dostlar da sistem3 aldım anakart ve ekran kartımın driverlarını yüklüyorum bundan sonra yapmam gereken testler neler ve ne kadar sürüyor yazar mısınız ?
  16. Earwven

BİOS Update Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar yeni sistem aldım da sistem3. Windows şu anda flaş belleğe kopyalanıyor. Bios update nasıl yaparım? anakart Gigabyte B450M S2H
  17. Earwven

Yeni Sisteme Windows Kurma ve Bios Update

dostlar Abdullah abinin eski bi videosunu izledim windows kurmadan önce bios update yapın dedi. Şu anda flaş belleğe windows iniyo bios update nasıl yapacağım ?
Top Bottom