Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Bilgisayarıma Ne Oldu?

Google chrome açıktı. Youtube ve donanım arşivi sekmesi açıktı. Ve birden bilgisayardan ses geldi ve yerinden oynadı. Sonra fişi çektim,2dk bekledim. Açmaya çalıştım açılmadı. Sonra ekran kartının güç girişini söktüm bir zarar gelmesin diye. 2dk sonra tekrar taktım açmata çalıştım ve açıldı...
  2. Mert Özkaya

Sistemimde Darboğaz mı Oluyor?

Beyler işlemcim i5 3210m ama masaüstü ekran kartım ise rx 560 4gb bu sistemde csgoda 130 fps civarında alıyorum. Sizce fps normalmı yoksa darboğaz mı oluyor?
  3. Mert Özkaya

Bu Sistemde Darboğaz Olurmu?

Beyler bana olmaz gibi geldi ama sizede sorayım İşlemcim i5 3210M Ekran kartıda rx 560 4gb taksam darboğaz yermiyim?
  4. Mert Özkaya

Bilek Desteği Almaya Değermi?

https://www.vatanbilgisayar.com/addison-kp-5006-475x70x13mm-klavye-pad.html toplam 18 tl tutuyo beyler değermi?
  5. Mert Özkaya

Görüntü Kayıyor?

Beyler ekranın sağında siyah çizgi kalıyor her çöüznürlüğü denedim fakat yine aynı sağda kesik gözüküyor nasıl düzelir?
  6. Mert Özkaya

Ekran Kartı Aldım Eski Pc de Kullansam Sıkıntı Çıkarmı?

Dostlar işlemcim i5 3210m hediye geldi izoly marka almışlar bende aliexpressten ekran kartı aldım 1 aya pc toplayacağım fakaat şu an bunu satmadım daha 1 aylığına bunda kullansam sıkıntı çıkarmı? Psu 300w Csgo onuyorum.
Top Bottom