Arama sonuçları: *

1. M

displayport no Signal bir türlü düzelmedi

kabloları taktım çıkardım parçaları kontrol ettim ama hala aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz
  2. M

Edit render yapmak PC kastırma yapar mı ryze 3 1200 var

Merhaba ben hem oyun hemde oyun videosu çeken birisiyim haftanın 7 günü edit yapıyorum ve işlemcim ryzen 3 1200 uzun sürüyor vesaire ama ayrıca abim şöyle bir şey diyor oyunların kasmasinin sebebi render yaptığımdan dolayı kaynaklanıyormuş sizce ne kadar doğru. 60hz monitör kullanırken hicbir...
  3. M

sistem ssd de hdd de oyunlar var etkiler mi

ssd de valo var hdd de duruyor diğer oyunlar valo girince fps i etkiler mi hdd veya hdd etkiler mi fps i ? sistemlemi alakalı fazla uygulama olduğundan mı kasma yapıyor
  4. M

Ekran Kartına Nasıl Yük Bindiririm?

ekran kartım tahmini %10 larda filan kullanılırken işlemci %80 90larda oluyor ne yapmalıyım acaba bu yüzden de fps drop giriyor fazlasıyla güzel bir oyun deneyimi gerçekleştiremiyorum sistemimde ekran kartı: rx 570 8gb işlemci: ryzen 3 1200 darboğaz mı yapıyor acaba grafikleri yükseltince de...
  5. M

hdd soket sayısı az veri aktarımı nasıl yaparım

acil yardımınız lazım kısaca izah edeyim bilgisayarımda ssd 240gb hdd 320gb var ve 2tb hdd aldım fakat hdd ssd dolu hddyi nasıl boşaltıp aktarım yaparım ssd masaüstüne bağlı sökememde :( yardımınız lazım
Geri