Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Bu eski pc açılmıyor sebebi nedir

Dostlar biri benden bunu satmamı rica etti de pc açılmıyor bile bozuk mu yoksa kablo falan mı oynamış bilemedim Düğmenin kablosu mu takılı değil ya da ters gördüğünüz bir şey var mı görselde Düğmeye basınca en ufak herhangi bir tepki olmuyor
  2. Quepardo

LS520 argb kontrol nasıl sağlanır

Dostlar ls520 sıvı soğutucu kullanıyorum sistemi bugün kurdum ancak kasada uygun yer göremediğim için fanları önce birbirine bağladım daha sonra yanında gelen dönüştürme kablosuyla sata kablosuna bağladım a-argb kullanmak için ne yapmam gerekiyor anakart b550-a
  3. Quepardo

Kablo yerini bulamadım

Dostlar ekteki kablo nereye takılmalı yerini bulamadım Anakart rog b550-a
  4. Quepardo

Hdmı 2.0 önerisi lazım ve soru

Merhaba dostlar şimdi yeni pc sipariş ettim şu anda 1.8 metre polosmart ın bir hdmı 2.0 kablosuna sahibim Daha güzel kablolama yapabilmek ve kasayı istediğim konuma almak için 5 metre kaliteli hdmı 2.0 kablosuna ihtiyacım var Uzun kablo sıkıntı çıkarır mı? Bir de 5 metre hdmı2.0 önerir misiniz
  5. Quepardo

Eski laptobu adam etmeye değer mi?

Merhaba bir arkadaşımda laptop var kozmetik olarak sıfır gibi işlemcisi intel celeron 4 gb ram ve ssd'si yok Kullanan kişi sadece dizi film olarak kullanack buna bir ssd takıp bide rami az olduğu için windows 8 yüklesek kasma donma olmadan internette gezinir mi yoksa bu işlemciyle olmaz mı...
  6. Quepardo

Bilgisayar sıcaklığında hangisi önemli

Merhaba dostlar aşağıdaki ekran görüntüsü icue yazılımından alınma normalde msi afterburner kullanırken bu olduğu için onu açmayı bıraktım buradan 2. ekranda kontrol ediyorum sıcaklık değerlerini odam aşırı sıcak olduğu için bunlar boşta çalışma değerleri başka bir evdeyken çok daha iyidi yani...
  7. Quepardo

Bilgisayarda yönetici yetkim yok

Beyler eski bir oyun indirdim save almıyordu ben de belgelerde dosya açacaktım yöneticinin yetki vermesi lazım diyor ama yönetici hesaptayım zaten ben de mega yöneticiyi açmayı denedim cmdyi kullanarak ama "5 sistem hatası oldu. Erişim engellendi." şeklinde bir yazı çıkıyor oyunda save almayı...
  8. Quepardo

Bilgisayara görüntü gelmiyor

Beyler arkadaşa yeni kasa aldık ama kasa fanları işlemci fanı çalışsa bile görüntü gelmiyor rami söküp yer değiştirdik bios pilini çıkardık bekleyip taktık olmuyo ekteki çizik buna sebep olabilir mi başka napabiliriz
  9. Quepardo

Sistem testtekilerden daha güçsüz

Beyler arkadaşımda r3 1200 + rx 570 + 8gb 3200mhz ram + b450m + 240gb patriot ssd var ancak pubg de her ayarda droplu kasarak oynuyor csgo-valorant gibi oyunların testlerdekinden 80-90 fps daha aşğıda alıyor var mıdır bir fikri olan biz çözemedik
Top Bottom