Arama sonuçları: *

1. H

Monitörden görüntü alamıyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Geçenlerde laptopumdan eski sadece vga girişi olan bi monitöre görüntü vermek amacıyla hdmı to vga dönüştürücü aldım. Fakat bilgisayarıma bağladığımda görüntü alamadım farklı bir cihaza bağladığımda ise monitöre görüntü geldi. Bilgisayardan görüntü nasıl verebilirim...
  2. H

Eski monitörden görüntü alamyıorum

Arkadaşlar merhabalar. Geçenlerde laptopumdan eski sadece vga girişi olan bi monitöre görüntü vermek amacıyla hdmı to vga dönüştürücü aldım. Fakat bilgisayarıma bağladığımda görüntü alamadım farklı bir cihaza bağladığımda ise monitöre görüntü geldi. Bilgisayardan görüntü nasıl verebilirim bütün...
  3. H

Monitörden görüntü alamıyorum

Merhabalar herkese. Geçenlerde eski bir monitörü laptopa bağlamak için hdmı to vga dönüştürücü aldım. Fakat bu dönüştürücü ile monitöre bağladığımda laptoptan görüntü alamadım. Monitörü aynı dönüştürücü aynı kablo ile digitürk uydu alıcısına bağladığımda görüntüyü alabildim. Fakat laptopta...
  4. H

Pc açılmıyor

Merhabalar dostlar.Kullandığım eski bir masaüstü pc vardı.Bir ara elektrik kesildi bende ups vardı güvenli olarak kapattım pc yi sonra 1 hafta pc yi açmadım.1 hafta sonra açma düğmesine bastığımda fanlar 1-2 saniye döndü sonra kapandı.Sonra defalarca denememe rağmen yine aynı sonuçla...
Geri