Arama sonuçları: *

1. K

Başlangıç onarım hatası lütfen yardım.

Beyler bilgisayar kendini sürekli başlangıç onarıma atıyor orda hangi seçenek varsa hepsini denedim. Format atmaya çalışıyorum hata veriyor cmd den yapmaya çalışıyorum hata veriyor güvenli başlatma açıyorum hata veriyor hiçbir şekilde açamıyorum bilgisayarı nasıl düzeltirim bunu lütfen yardım edin
  2. K

bilgisayar açılıyor fakat siyah ekran

beyler bilgisayarım açılıyor hatta şuan bu konuyu bilgisayarımdan açıyorum fakat masaüstü komple siyah ekran uygulamar gözükmüyor ama uygulamalara giriş yapabiliyorum kullanabiliyorum bunun sebebi nedir ?
  3. K

Bilgisayarım donuyor

Beyler iyi akşamlar yakın zamanda bi sistem topladım bu sistemimi odamda bulunan küçük çekmecenin üstüne koydum fakat o çekmece kapağı kapatıldığında bilgisayarım komple donuyor reset atınca düzeliyor. Kabloları kontrol ettim fakat temassızlık yok bi sıkıntı yok bu sorun neden oluşuyordur?
  4. K

Bilgisayar montaj için yardım.

Beyler selamın aleyküm. Şuan işlemci hariç tüm parçalarım var 1 2 hafta içinde de işlemcim gelecek montajı gruptaki arkadaşlar sayesinde kendim yapmak istiyorum. Hala biraz korkuyorum ama öğrenmek istiyorum çünkü illa ki lazım olacak. Videolar izliyorum fakat modeller kasalar farklı olduğu için...
Geri