Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bilgisayarıma format atcam ve Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 dosyasını indirdim ama flash'ım kayıp olduğu için elimde sadece Harici HDD var.Bunu Rufus üzerinden İSO dosyasına uygun hale getirip tekrar depolama olarak kullanabilir miyim dönüştürüp ?
  2. Hacışakirli zemzem

Bilgisayarım aniden donup yeniden başlıyor

Merhabalar,bu 1 haftadır falan bilgisayarım aniden donuyor ve 2-3 saniye sonra kapanıyor.Sistemi 2-3 hafta önce termal macunları değiştim,hava temizliğini yaptım ve ekstra olarak 8 GB 3000 mhz ramlerimi 32 GB 3600 mhz yaptım.Soğutucuyu stoktan kule tipine yükseltim (X127).Sorunun HDD...
  3. Hacışakirli zemzem

(YARDIM)Oyun içinde bir anda belli seslerin gitmesi veya seslerin takılması geç gelmesi ?

R6 Oynuyordum bir baktım 3.raunda gitti ateş etme,adım,dron fırlatma,dron zıplama,karakterlerin sesleri yoktu ama takımdakiler sesliden konuşunca vardı.Bazen ses takılmaları oluyor mesela biri ip atıyor onun sesi öyle kalıyor youtube açtım şarkı dinledim sıkıntı olmadı,başka kullaklık taktım...
  4. Hacışakirli zemzem

Oyundayken ses takılmaları ve belirli seslerin gitmesi

R6 Oynuyordum bir baktım 3.raunda gitti ateş etme,adım,dron fırlatma,dron zıplama,karakterlerin sesleri yoktu ama takımdakiler sesliden konuşunca vardı.Bazen ses takılmaları oluyor mesela biri ip atıyor onun sesi öyle kalıyor youtube açtım şarkı dinledim sıkıntı olmadı,başka kullaklık taktım...
  5. Hacışakirli zemzem

Oyundayken kulaklığın cızırtı yapması ve seslerin gitmesi

R6 Girdim bugün baktım cızırtı var kasaya takılıydı kulaklık ondan sonra anakarta doğru taktım bu sefer ses gelmedi bir de bir anda sadece maçı kaybettiniz yok bir operatör kaldı sesleri geliyordu ateş etme adım atma bomba filan atma sesleri yoktu 2-3 kere sıfırladım ses ayarlarını ama yok...
  6. Hacışakirli zemzem

Kasadan ve kulaklıktan gelen cızırtı sesi

R6 Oynuyordum bir anda ateş etme,adım,bomba atma gibi sesler gitti arka anakarta taktım ses gelmedi kasaya taktım çızırtı geliyor ve oyundayken kasanın içindende cızırtı geliyordu ekran kartına bakıyorum oradan gibi geliyor ses filan dümdüz cızırtı yani böyle şey değil düz cızırtı kulaklık...
  7. Hacışakirli zemzem

Statik elektirikle ilgili bir soru

Kafamda bir soru var sadece kasanın sadece psu fişini çeksem yeter mi yoksa içindeki bütün kabloları çıkarmam lazım mı ?
  8. Hacışakirli zemzem

Statik elektrik nedir ve nasıl boşaltılır ?

Ekran kartının veya kasanın statik elektriğini boşaltmam lazım ve nasıl yapcam riskleri yapmam gerekenler nelerdir ?
  9. Hacışakirli zemzem

Steam buga girdi ve geçmiyor

R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım pc yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex...
  10. Hacışakirli zemzem

Sizce yeni kasa almama gerek var mı ?

Sistemim imzamda yazıyor ve ekran kartım aşırı ısınıyor 86-88 e kadar çıkıyor arada bir kapanıyor oyundakyen ön cam taraf ısınıyor elim çarpınca baya ısındığını hissediyorum anakart işlemci psu çoğu şey yeni toplam 1 yıldır filan kullanıyorum herşeyi sadece anakart işlemci ve rami 1 aydır...
  11. Hacışakirli zemzem

Undervolt veya Overclock sonrası crash

Bu video daki değerleri uyguladım hepsini kaydettim apexe gireyim dedim 2 kere denedim hep engine crash diye bir hatta veriyor değerlerimde şöyle
  12. Hacışakirli zemzem

Sistemim sıkıntılı mı sizce ?

Ryzen 5 3500x 3.6 ghz B450M S2H Corsair lpx 8 gb 3000mhz ram MSI GAMİNG X RX580 8GB Corsair builder VS550 Gametech gt-001 kasa 3 önde fan 1 arkada fan 500gb harddisk Bugün doom eternal oynıyordum 5 dk oldu ekran gitti ama bir ses vardı halla müzik sesi ama takılmıştı mouse a filan tıklıyorum...
  13. Hacışakirli zemzem

Bilgisayar kendine reset atıyor

Valorant açtım ondan sonra tam oynaya tıklamadım mutfağa gittim geldim bir baktım resetlenmiş pc acaba harddisk ten mi çünkü ses geliyor harddiskten
  14. Hacışakirli zemzem

Oyundayken gpu-ram kullanımı-cpu sıcaklığını görme ?

Oyundayken kaç derece olduklarını görmek istiyorum hangi programı kullanabilirim ?
  15. Hacışakirli zemzem

Bilgisayar kendine reset attıyor

Az önce apex gireyim dedim bir daha radeon undervolt voltaj frekans ayarlarını ayarladım ondan sonra tıkladım bir baktım internet gitti kablolu kullanıyorum internet ondan sonra açıldı firmanın ismi gözüktü bir baktım ekran su yeşili bir renk oldu ondan sonra pc kendine reset attı sizce...
  16. Hacışakirli zemzem

Undervolt sonrası apex te crash

Bugün 4 kere filan oldu böyle oyunda yırtılma filan oluyor core voltage -112 di 100 e çektim ama yine veriyor çözümü nedir acaba ?
  17. Hacışakirli zemzem

Meşhur siyah ekran hatası

Sistemim: Ryzen 5 3500x 8gb ram 3000mhz Gigabyte B450M S2H MSI Gaming X RX580 8GB Corsair 550w PSU +80 500 gb harddisk Gametech GT-001 4 fanlı cam takılı değil İşlemci fanı normal stok fan amd nin Bazıları akıllılar yok aynı soruyu yazmışsın diyecekler evet biliyorum aynısını olduğunu...
  18. Hacışakirli zemzem

Oyundayken ekran gitmesi

Sistemim: Ryzen 5 3500x 8gb ram 3000mhz Gigabyte B450M S2H MSI Gaming X RX580 8GB Corsair 550w psu +80 500 gb harddisk Gametech GT-001 4 fanlı cam takılı değil İşlemci fanı normal stok fan amd nin Ekran kartı power hdd dışında hepsi sıfır 4 gün önce topladım 1.gün böyle bişey yoktu oyunda...
Top Bottom